2777
2789
عزیزم میشه علائم دخترتون رو بگید لطفا

تا 3و نیم سالگی فقط چند تا کلمه مامان و بابا و آب و... را می‌گفت و اصلا جمله نمیتونست بگه و مدام دنبال چرخیدن بود و جلوی لباسشویی می‌نشست ، اسباب بازی هایش رو ردیف میکرد و....کلا این نشانه های که توی اینترنت نوشته برای اوتیسم 90 درصدش رو داشت 

دکتر گفت مشکلی نداره و به خاطر تنها بودنش توی خونه هست و اینکه مدام سرش توی گوشی و تلویزیون هست و بهم گفت گوشی و تلویزیون رو قطع کنم و بزارمش و مهد و جلسه گفتار درمانی ببرم که همه اینکار هارو انجام دادم و خدارو شکر خوب شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پسر منم اشاره نداشت همین حدود سنی بود بغلش می کردم می گفتم چی میخوای خودم انگشت اشارشو باز می ...

اخه امروز بردمش روانپزشک کفت خیلی مهمه

شما نبردین؟

اره واقعا لعنت به اوتیسم

بخدا خواب و خوراکمو گرفته

پیشکیری هم ندارهتا حالا هیج اوتیسمی با هیچ روشی درمان نشده عزیزملطفا اطلاعات غلط ندین

والا نمیدونم شما اگر بچت تشخیص نگرفته خب چرا راهنمایی میخوای ,طب سنتی سرطان روهم با چیزای ساده که فکرشم نمیکنی درمان کرده من چندساله تحقیق میکنم حالا ان شاالله که همه بچه ها سالم باشن

اخه امروز بردمش روانپزشک کفت خیلی مهمهشما نبردین؟اره واقعا لعنت به اوتیسمبخدا خواب و خوراکمو گرفته

نه‌من نبردم چند باری که مریض شد بردم دکتر اطفال گفتن چیزی نیست ما اگه بچه ای مشکوک باشه خودمون میگیم ببرن روان پزشک

نه گفت من احتمالش رو خیلی خیلی کم میدونماما قطعی هم رد نکرد

خوب مشکلی نداره نگران نباش 

یه چیزی که هست دکترا دنبال پر کردن جیب خودشون هستن مدام میفرستنت اینور و اونور 

یه دکتر باوجدان و خوب برو ، من برای دخترم رفتم پیش یکی از دوستان همسرم که پزشکه کلا 4 جلسه بیشتر براش گفت لازم نیست و گفت بیشترین تاثیر رو تعامل با همسن های خودش و فضاهایی مثل مهد کودک داره که واقعا هم اینجور بود 

اما این مهد ها خیلی گرون میگیرن آلان تا حالا 20 میلیون پول مهد دادم و تازه هنوز باید برم کلی وسیله برای مهد بخرم🤕🤕🤕

2810