2777
2789
عنوان

داییم و زن داییم مهاجرت کردن کانادا

| مشاهده متن کامل بحث + 2074 بازدید | 70 پست
نه بورس ایران یعنی نمیدونم تو بورس ایران اوراق خارجی عرضه میشه یا نه ولی تو کار بورس ایرانه نه خونه ...

خدا نگهشون داره 

موفق باشید 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کانادا به نسبت کشور های اروپایی مهاجرت راحت تره تورنتو و ونکوور هم حس غریبی کمتره برا همین ایرانیا دوست دارن یه حداقل پولی میخواد که اولش سر کنی یا کسی که اینجا حسابی ساپورت کنه اون سن ک شما میگی رفتن برا آرامشش رفتن هرچند احتمال زیاد برگردن اگر فامیل نداشته باشن تطبیق براشون سخته اون کاربریم که دعوا داره با همه کلا نفهمید منظور هیچ کدومتونو خرج اونجا به در آمدش خوبه ولی هرکی تا میرسه ک درآمد دلاری نداره باید حداقل ۶ ماه بتونه خرج خودشو بده که کار هرکسی نیست ماهانه ۴۰۰ملیون خرج کردن!!

هررر چقدرم کانادا یا کشورهای دیگه میگن که تورم و سخته و اینااا، بدتر از اینجا نیست

هر کی رفته برنگشته، اما هیشکی از کانادا، اروپا، آمریکا  مهاجرت نمیکنن اینجا😂

ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
کاملا برعکسه تو منظورمو نمیگیری چون دنیا ندیده هستی برای شماها گرونه برای خودشون نه مثلا ماشین هایی ...

خودت کدوم گوری هستی که به خودت اجازه میدی با ما اینجوری حرف بزنی؟

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
منظورمو نگرفتی، قصدم از این حرف این بود که اینجا کیفیت اگه پایینه ولی از پسش برمیای و استرس نداری ا ...

خواهرم چی میگی؟! اینجا استرس نداریم؟ یه خرید یخچال میریم کلی پول خالی میشه. استرس نداریم؟ تو قصابی میریم انگار دارن گوشت خودمو چرخ میکنن انقد ک گرونه

اتفاقا هم کیفیت پایین هم گرونه. گرون نسبت ب سطح درآمد ما نه نسبت ب میانگین قیمت جهانی

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
بچه ها همین الان که دارید تقلا میکنید که ایران رو با کانادا مقایسه کنید دلار گرون تر شد شماها رو کان ...

داداشای من چند ساله اونجان بهتره هیچی نگم 😂

فقط در همین حد که خیلی از مشکلات روحی روانی شون حل شد وقتی از ایران رفتن 

خدایا از گناهانم همچون آرزوهایم بگذر 
بچه ها همین الان که دارید تقلا میکنید که ایران رو با کانادا مقایسه کنید دلار گرون تر شد شماها رو کان ...

👌👌😅

ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.