2777
2789

وقتی قلب جنین شکل بگیره ضربان قلبش از روی شکم معلومه 

ربطی به جنسیت نداره ک

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

من سمت راست میزد و بچم پسره 

نمیدونم‌ربطی داره یا نه 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من داشتم پری روز سونو ان تی بودم گفت پسره

میشه از علایماتم بگی؟

من تهوع ندارم ولی گاهی میلم نمیکشه چیزی بخورم ولی الان بیشتر سیب قرمز و بستنی و خیار خوشم میاد

اوایل کف پاهام یخ بود و خارش شدید سینه و گردن و جوش گردن و پشت داشتم

دخترم پسرم و همسرم همه زندگیم
میشه از علایماتم بگی؟من تهوع ندارم ولی گاهی میلم نمیکشه چیزی بخورم ولی الان بیشتر سیب قرمز و بستنی و ...

من همه علائم برعکس بچه اولمه ینی ی شباهتم ندارم ولی جنسیتشون یکیه😂

..................................  ....................................... 

نبض به خاطره رگ های خونی اطراف رحم هست ربطی به جنسیت نداره 

من برا پسرم و دخترم علائمم کامل یکسان بود 

حالت تهوع نداشتم به شوری علاقه داشتم تنبل نشدم و خوش اخلاق بودم و اشتهام زیاد بود و میل جنسیم بالا بودبرا هردوتاشون همینجور بود 

نبض به خاطره رگ های خونی اطراف رحم هست ربطی به جنسیت نداره من برا پسرم و دخترم علائمم کامل یکسان بود ...

منم علایمم برا دخترم باز تهوع نداشتم ولی اوایل هوس دوغ و ترشی کردم ولی شیرینی هم میخوردم 

فقط سر دخترم خارش و جوش نداشتم

دخترم پسرم و همسرم همه زندگیم
منم علایمم برا دخترم باز تهوع نداشتم ولی اوایل هوس دوغ و ترشی کردم ولی شیرینی هم میخوردم فقط سر دختر ...

منو دخترداییم با هم بارداریم کاملا متضاده همه بارداریمون تهوع داره کم اشتهاس تکرر ادرار داره خوابش کمه شیرینی دوس داره ولی هر دوتامون دختر داریم فقط منتظر سونو باش 

کدوم هفته نبضو احساس میکردی؟؟؟وای کاش مال منم پسر باشه منم هفته هفت حس میکنم چن بار نبض زده

یه فته میشه نبضو احساس میکنم 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه از علایماتم بگی؟من تهوع ندارم ولی گاهی میلم نمیکشه چیزی بخورم ولی الان بیشتر سیب قرمز و بستنی و ...

منم هیچی نه تعوع ن استفراغ هیچکدومو ندارم زیاد نمیتونم غذا اینا بخورم معده درد دارم

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40