2777
2789

از حساب همسرم ده تومن پول برداشت شد.یه شماره امپراطور بانک کشاورزی زنگ زده بود به همسرم.اونم جواب داد و گفت یه کدی میاد بخونش.بعد طرف زنگ زده به بهانه برنده شدن بیست میلیون شماره ملی فلان همسرم گفت حتی شماره کارتم میدونس .حالا چیکار کنم پلیس فتا زنگ میزنم جواب نمیده.صدو دهم گفت فردا تایم اداری اقدام کن الان دستمون هیجان بند نیس طفلک همسرم از ناراحتی خوابیده غذام نخورده چی کارکنم.اینترنتیم شکایت کردم نمی‌دونم شد یا نه توروخدا بگین چی کار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یبارم یکی با شماره همسرم تماس گرفت گف شمااز طرف همراه اول توقرعه کشی برنده شدید۱۰ تومن ما از رادیو فلان تماس می گیریم الان صدای شما داره پخش میشه حستون بگید بعد تشویق می کردن وهمه چی طبیعی تا اینکه گف برید نزدیکترین بانک وتلفنتون قطع نکنید من دقیقا یه کلیپ توی تیوی دیده بودم که اینجورحسابتون خالی میشه بعد همسرم بهشون گف شما کلاه بردارین و ..اول انکار کرد بعد قطع کرد وکلا اون خط خاموش شد

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن