2777
2789
عنوان

کیا اختلاف سنی بچه هاشون زیر 3 ساله

117 بازدید | 25 پست

بچم 19 ماهشه فوق العاده هم شیطونه اما خیلی اجتماعیه و با بچه ها بازی میکنه

ب نظرت الان بچه دوم بیارم؟  ان شالله تا وقتی ب دنیا بیاد میشه 2 و نیم سال

برای من14 ماه

پشیمووووونن

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت خیلی اذیت میشیا 

جاری من دخترش اینقدر آروم مظلومه با پسرش به مشکل خوردن خیلی حسودی میکنه داداش رو میزنه جنگ اعصابه تو خونشون ۳ سال فاصله دارن

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑

نه زوده

خودت خیلی اذیت میشی

بچه ها هم ممکنه باهم نسازن

بعد از سه سالگی اقدام کن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

برای من ۲سال و ۳ماه 

اسی اگه میخوای پیر شی و ضعف اعصاب بگیری حتما الان بیار 

فاصله سنی کم برای بچه ها خوبه اما پدر مادر درمیاد از من گفتن بود

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

تفاوت سنیشون ۱ و نیم هست

راضیم دوستای خوبین خستگی و اعصاب خوردی داره ولی تنها نیستن و هوای همو دارن

مدرسشون اذیتم میکنه شیفتا متفاوته هی در رفت و امدم

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

پشت هم بیارشون 

خیلی بهتره 

فاصله افتادن از هرنظر ضرره

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

نه زودهخودت خیلی اذیت میشیبچه ها هم ممکنه باهم نسازنبعد از سه سالگی اقدام کن

بچه ها با فاصله سنی کم دوستای بهترین

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

بچه ها با فاصله سنی کم دوستای بهترین

اطراف من که همشون باهم جنگ دارن

باهم نمیسازن، حسادت میکنن، دعوا و ...

مادراشونم که داغون

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️