2777
2789
عنوان

همه دخترا بخونن درمورد روابطتون

155 بازدید | 16 پست

دوستان یه سری ترفند روانشناسی هست که پسرا اکثرا استفاده میکنن

حالا بر حسب تجربه یا دوستاشون میگن یه سری کانال هم هست که من پیدا کرده بودم اما فقط پسرا میتونن وارد شن

شاید به نظرتون مسخره بیاد اما این یه حقیقته 

ما ها هر کدوم طول زندگی یه سری خلا ها داریم تو زندگی یه سری کمبود ها که به راحتی با اونا میتونیم کنترل بشیم

کمبود توجه مثلا

تا حالا شده پسری همش دنبالتون باشه اصرار کنه که باهات باشه 

بعد یه مدت رابطه ببینید که همون ادم باهاتون سرد شده دیگه از اون محبت اولیه خبری نیست؟

اینجاست که همش تلاش میکنید بهترین نسخه خودتون ارائه بدین برای بدست اوردن همون توجه و محبت اولیه

احساس میکنید مشکل از شماست که این محبت از دست دادین 

به مرور اعتماد به نفس کن میشه و غرورتون میشکنید 

برای اون ادم که اول اونجوری خواهان شما بود

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

تاپیک هایی در همین راستا زدم 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹

اینا همه تحقیق روانشناسی شده میتونید علمیش بخونید 

اما این بگم که من اتفاقی حرفای پسرا رو شنیدم 

که به دوستش میکفت مثلا یک ماه عاشقانه محبت کن 

بعد یهو سرد شو

ببین چه جوری وابستت میشه

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قضیه این کانالها چیه 🤦‍♂️😂

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹

تلگرام سرچ کنید کانال مردان آلفا

همینارو میبینید 

فقطم‌ پسرا نیتس کلاوهمچین قابلیتی در کل سوال مدیا وجود نداره فقط یه جنس خاص وارد شه! 

ولی در کل حرف ایشون درسته

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
قضیه این کانالها چیه 🤦‍♂️😂

آموزش میدن 

درکل از لحاظ روانشناسی عشق برای مردا همون ولع بدست اوردن تعریف میشه

یعنی مسئله تا حدودی ذاتیه

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

درک کردم حرفاتو

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

حالت خوبه؟

کجای حرفم برات عجیبه؟

الان برا هر دو جنس این طوریه

این رو از من بپرس ک تو خوابگاه هزاران دختر رو میبینم 

اونا رابطه رو هدفشون میذارن دخترا نتیجه تلاش سال های یه پسرو 

راه چاره اش باید اساسی باشه و فرهنگ سازی بشه نه همه ادما خوبن نه میشه جلوی میل ب جنس مخالف رو گرفت .

آقا من زشتم ب من درخواست دوستی ندید / آجیا شما هم ندین بخدا من روانشناس نیستم هر چی بگین میگم چی بگم یا یه نظر میدم زندگیتون از هم میپاشه 🤧🤧🤧

الان برا هر دو جنس این طوریه این رو از من بپرس ک تو خوابگاه هزاران دختر رو میبینم اونا رابطه رو هدفش ...

اره میتونه از طرف دختر هم باشه

اما من به عنوان یه دختر که درگیر شدم و زندگیموخراب کرد دوست دارم بقیه دخترا گیر این بازیا نیافتن

درسته اما طبیعت مردا اینطوری هست اصلا طبیعت انسان اینطوری هست خود شخص شما فرض کن عاشق یه النگو هستی ...

این درسته ولی اینکه با این قصد بهای یکی کنترل کنی بازی کثیفیه

2810