2777
2789

بچه ها همه کولیک دارن دیگه تا ۳ماه اوضاع همینه 

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببر دکتر، قطره کولیک ایز میده، برای بچه بالای سی روز هم شربت اهورا نی نی عالیه سه بار در روز هر بار ۲ سی سی، ولی در کل برای نوزاد اینجا مشاوره نگیر مامان گلی، ببر دکتر خوب.

ببر دکتر، قطره کولیک ایز میده، برای بچه بالای سی روز هم شربت اهورا نی نی عالیه سه بار در روز هر بار ...

مرسی عزیزم فقد خواستم ببینم کولیک یانه 

نه بدون تجویز دکتر میترسم چیزی نمیدم بهش

ببرمش دکتر؟خودم چی رعایت کنم شیر خودمو میدم دوسع بار در روزم کمکی میدم

ببر دکتر دارو بده

اسی من سر پسرم خیلی رعایت کردم در واقع بگم به خودم گشنگی دادم تا کولیکش بدتر نشه ولی تا دلت بخواد بدتر شد یعنی رعایت کردنام هیچ تاثیری نداشت 

ولی برای دخترم نه داروهاشو داد نه خودم رعایت کردم باور کن خیلی بهتر از پسرم بود

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

ببر دکتر دارو بدهاسی من سر پسرم خیلی رعایت کردم در واقع بگم به خودم گشنگی دادم تا کولیکش بدتر نشه ول ...

من دخترم نداشت اصلا برا همین تجربه ندارم ولی پسرم سه روز اینجوری میکنه خواستم ببینم کولیک ببرم دکتر

ببرش دکتر براش قطره کولیک مینویسه

اگه شیر خودتو میدی حتما غذاها رو رعایت کن.غذاهای نفاخ نخور یا خیلی کم استفاده کن.حبوبات،خیار،سیر و پیاز و...

برنج روز بخور ولی شب برنج نخور.بعد از شیر دادن هم حتما آروغشو بگیر.من یه دختر دو ماهه دارم تا جایی که میتونم رعایت میکنم

💚برای هم دعای خیر کنیم 💚