2777
2789
عنوان

پسرمو بردم بهداشت برا اندازه گیری قد عصبانی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 24 پست

اون روز مامانم ک بهرحال سنی داره بردم درمانگاه یه خانم اونجا بود  درواقع منشی   ک کارای ویزیت انجام میداد میفرستاد پیش دکتر دکتر نبودش مامانم ازش پرسید دکتر نیست گفت ۱۰ دقیقه دیگ میاد دیگ سوال نپرس حرف نزن از این حرفا درصورتی ک اصلا حرف یا سوال دیگ نپرسیده بود بعضیا کلا با خودشون مشکل دارن

زر زده بهداشت وظیفه پول میگیرن ک همین کارا رو انجام بدن دیگهه

بهداشت طرف ما اونقدر رسیدگی میکنننند ک من الان دکتر نمیرم تمام مراقبت‌های بارداریمو بهداشت انجام میده دائم وزنم چک میکنن ضربان قلب زنگ میزنن بهم قرص میدن و خیلی مهربونن 

برای پسرم هم بدون این حرفا هر وقت از جلو در بهداشت رد میشم میبرم قدش و وزنش رو میگیرند اون زنه طرف شما چقدر مغذش پریودی لوده

همیشه ببرش بهداشت وظیفشونه اگ هم ضر زدند پیش یکی دیگه ببر بالاخره چند نفر هستند اصلا هم ربطی ب شرایط مالی نداره همیشه ببرش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وظیفه من بزور میگن بیا قد و وزن بچه رو بگیریم ک گفت دوباره دو ماه دیگه بیا شربت زینک هم رایگان داد ب ...

ایول اینا اصلا پیگیری که نمیکنن هیچی تازه عصبی شد که را اوردی 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
اون روز مامانم ک بهرحال سنی داره بردم درمانگاه یه خانم اونجا بود درواقع منشی ک کارای ویزیت انجام ...

چقدر بی شخصیت و بی ادبن بعضیا هم پول میگیرن هم منت دارن سرمون

میرفتی پیش رییس بخش از طرز برخورد کارمندش شکایت میکردی تا دیگه اینجوری حرف نزنه

همشون اونجا بودن خودشون دیدن انقد خلوت بود هیچکس نبود ولی اگ ایندفهه تم برم اینجوری حرف بزنه کاری میکنم پشیمون شه

همشون اونجا بودن خودشون دیدن انقد خلوت بود هیچکس نبود ولی اگ ایندفهه تم برم اینجوری حرف بزنه کاری می ...

اگه خودت به کادر بی احترامی کنی جرم داره برات دردسر درست میشه

برو به رییسش بگو اونم حتی اگه دیده باشه برای اینکه خودش زیر سوال نره میاد الکی هم شده یه داد سر اون طرف میزنه

اگه خودت به کادر بی احترامی کنی جرم داره برات دردسر درست میشهبرو به رییسش بگو اونم حتی اگه دیده باشه ...

اسی ایشون درست میگه اصلاتایمدت روگوشی پیام میومدمراجعه کننده بهداشت ایاازفلانی راضی بودی برخوردش چطوربودحتماهمین فردابپرس کجابایدانتقادکنی 

۷۵.۹۲۸۰