2777
2789
عنوان

من مادر خوبی نیستم

187 بازدید | 25 پست

نتونستم ب بچم شیر خودمو بدم عذاب وجدان می‌کشه هر روز منو ی دکتر میگف حس عاطفی بچه های ک شیر مادر خوردن بیشتر نکنه بچم بزرگ شد دوسم نداشته😭

مادر خوب بودن یه تعریفش این نیس که شیر خودتو به بچت بدی. تو مادر خوبی هستی که نگران سلامت فرزندتی. بقیش مهم نیس. 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ حرفا

خیلیاهستن شیرشون برابچشون واقعامضره بایدبزنن توسرشون دیگه؟؟؟ اصلاحرفتوقبول ندارم بچه ۹ماه تووجودت پرورش داده شده بعدم هرجورخودت بخوای تربیتش میکنی خیالت راحت

شوهر من شیرخشک خورده خیلی مامانشو دوس داره😌

پسر منم شیر خودمو خورده بازم دوسم داره 

بچه همیشه مامانشو دوس داره تو هم مادر خوبی هستی عذاب وجدان به خودت نده....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

چ حرفاخیلیاهستن شیرشون برابچشون واقعامضره بایدبزنن توسرشون دیگه؟؟؟ اصلاحرفتوقبول ندارم بچه ۹ماه تووج ...

مثل من 

هم شیرم کم بود هم به بچه نمیساخت

الحمدلله که دکترش فوق تخصص اطفال داشت از ....و سالیان سال تجربه ،بهم گفت شیر خشک بده و بعد از اون بچه آروم شد و وزن گرفت 

خیلی هم منو دوست داره

پناه دل های هم باشیم 
2810