2777
2789
عنوان

آقایون فک کنید میرید یه جا همه ازتون خوششون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 99 پست
من شیمیایی خیلی ضعیف بوده نمیتونم خودمو معلم شیمی تصور کنم یه درس دیگه بگو تا بگم

تو به معلم دینی میخوری

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه بقالیه؟😐

مگه ما زنا وسیله ایم که مردا بیان صرفا از روی ی سری آیتم های ظاهری ما رو انتخاب کنن؟

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

کراش اسی یه معلم شیمی کم سنه که میخواد با این سوالای عجیب بفهمه پسندیده میشه یا نه 😁 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

بین شاگرد ها اختلاف افتاده 

خوشگله میگه من من و انتخاب میکنه چون خوشگل هستم 

بچه باهوشه میگه من و انتخاب می‌کنه چون باهوش هستم و با استعداد 

😂😂😂هرکسی ویژگی مثبت خودش رو تو کلاس میگه مدعی هست که اون و انتخاب می‌کنه 

خدایا به این معلم صبر بده 

کدوم و انتخاب کنم ، کدوم و جواب کنم 😂😂

غافل از این که معلم شیمی جذاب خودش حداقل یکی رو داره

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
اونی که هم خوشکل و خوش اندام و خوش اخلاق و قد بلنده توقع زیادی ندارم

خداروشکر که توقع زیادی هم نداری

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂