2777
2789
عنوان

آقایون فک کنید میرید یه جا همه ازتون خوششون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 99 پست
منو به نامردی تعلیق کرد. من جواب سوال مذهبی رو اومدم بدم.

اینا میان یه تاپیکی میزنن در مورد اقایون بعد یکی باهات بحث میکنه و میره رومخت یه دعوای زرگری درست میکنن تا جوابشون دادی گزارش و تعلیق 

کاکو حواست باشه

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را.... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من نبودم تو بحث چرا قضاوت کنم

من سوال دینی پاسخ دادم ولی اونا گفتن اون تاپیک محتوای زنانه داره و تعلیق شدم‌این دیگه قضاوت نمیخواد.سردسته هم همون بود احتمالا  چند نفری به دستورش گزارش زدن لابد

من سوال دینی پاسخ دادم ولی اونا گفتن اون تاپیک محتوای زنانه داره و تعلیق شدم‌این دیگه قضاوت نمیخواد. ...

مگه مرجع تقلیدی حتی برای سوال شرعی زنانه خانم جواب میده کار خوبی نکردی وارد تاپیکی شدی که محتوای زنانه داشته 

جذاب سایتم😜

مگه مرجع تقلیدی حتی برای سوال شرعی زنانه خانم جواب میده کار خوبی نکردی وارد تاپیکی شدی که محتوای زنا ...

مرجع تقلید مسائل فقهی رو باید بگه یا ما ازش  سوال کنیم .مسائل اعتقادی کار کسی هست که در علم کلام تخصص داره بنده سال هاست که در این مورد در حال تحصیل و تدریس و تحقیق هستم.

تیتر خورده بود حکمت خدا و من وارد شدم پاسخ دقیق و صحیح رو دادم ولی ایشون از روی عناد اون کارو با من کرد و ظلم کرد و ظالم مستحق  نفرین است .تا الان نفرینش نکردم .

مرجع تقلید مسائل فقهی رو باید بگه یا ما ازش سوال کنیم .مسائل اعتقادی کار کسی هست که در علم کلام تخص ...

وقتی دیدی نمیخوان تو تاپیک باشی معذرت خواهی میکردی میومدی بیرون یکم از توی کتاب ها بیا بیرون همچی جمله ی روی کتاب نیست هرچی که درسته رو که نباید همینطور گفت 

هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد 

جذاب سایتم😜