2777
2789
عنوان

خانم های تبریزی بیاین یه لحظه من مهمان شهرتون هستم 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 30 پست
سرچ کردم مسیرش توی ارتش هست که ترافیک اون منطقه خیلی سنگینهباور کن سردرود خیلی رستوران های خوبی داره ...

ممنون عزیزم حالا تو سردرود یه شیک و غذا خوب معرفی کن؟؟

آنچه خوبان همه دارن تو یک جا داری♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط زود برین چون اونایی که خوبن معمولا زود پر میشن مخصوصا ایمانی

ممنون از شما حتما میریم اینجا الان اومدیم خانه پروین اعتصامی ببینیم بعدش میریم ناهار

ممنون از شما حتما میریم اینجا الان اومدیم خانه پروین اعتصامی ببینیم بعدش میریم ناهار

خوش بگدره عزبزم 

من ۱۲ ساله تبریزم تا حالا خانه پروین اعتصامی نرفتم🤣🤣🤣 حتی مقبره شهریار هم خیلی کوچیک بودم رفتم

عاشق امام زمانم❤
خوش بگدره عزبزم من ۱۲ ساله تبریزم تا حالا خانه پروین اعتصامی نرفتم🤣🤣🤣 حتی مقبره شهریار هم خیلی کو ...

😂😂😂عزیزم انشالله یه روز برو ما هم چون تبریز دور بهمون  زیاد نمیتونیم بیایم آخرین بار ده سال پیش اومدیم دیگه اینسری رفتیم خانه شهریار خیلی جالب بود الانم اومدیم خونه پروین 

تو سردرود بهترین ها برکه ایمانی و باختره ببین کدومش جا داره

عزیزم رفتم ایمانی عالی بود ممنون ازتون 🌺میشه یه الان یه جایی که غذای ترکی خوب داشته باشه معرفی کنی ؟؟پیتزا فروشی خوب چی اونم معرفی کن

عزیزم رفتم ایمانی عالی بود ممنون ازتون 🌺میشه یه الان یه جایی که غذای ترکی خوب داشته باشه معرفی کنی ...

پیتزا فروشی خوب۲۰۰۰  توسکا لتکافه ناپولی اینا  هم طرف شاهگلیه لتکافه  بالکن ماننده و خیلی خوبه 

راستش غذای ترکی خودمم تو شهر خودم نمیتونم پیدا کنم😂دنبالشم 

کاربری دست ۲ نفره
عزیزم رفتم ایمانی عالی بود ممنون ازتون 🌺میشه یه الان یه جایی که غذای ترکی خوب داشته باشه معرفی کنی ...

لتکا اخر هفته ها پک میذاره از چهارشنبه قیمتاشم مناسب میشه مرغ سوخاری هاش خوشمزن

۲۰۰۰ و توسکا هم پیتزاهاش خوبه

کاربری دست ۲ نفره
اره عزیزم عالی بود ممنون 😍الان جایی بهم معرفی کن که غذای ترکی خوشمزه داشته باشه

نوش جون❤ توی گوگل سرچ کن دونر خیام ، آدرس شون عوض شده جای جدیدشون نمیدونم کجاست

دونر هاش فوف العادست

عاشق امام زمانم❤