2777
2789
عنوان

پسرم دائم غر میزنه بهونه میگیره خستم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 39 پست
کاملن مشخصه مشکل از کجاس،از پدربزرگشههمه روانشناسهای کودک ،رو این نظر توافق دارن ک بجز والدین هیچکس ...

خودمون تنهاییم میاد همش بوسم میکنه یه دونه حرف بدم‌نمیزنه ولی جلو اونا حتی به بقیه شروع میکنه بد و بیراه گفتن.بعد من میگم این چه حرفیه؟تو چشمم نگاه میکنه دوباره تکرارش میکنه.بعد میخنده...که یعنی تو الان بابا بزرگم هست هیچ کاری نمیتونی بکنی😡

بخدا رسما دیووونه شدیم.بعد پدرشوهرم‌منو میبینه میگه چرا همش عصبی این بچه اس تو مثلا مربی مهد کودک بو ...

اصلا به حرفشون‌اهمبت نده چون واقعا کسی که با این جور بچه ها زندگی نکرده درکی از کارهاشون نداره مثلا پدربزرگش تو یه روز دوساعت میبینتش میگه اشکال نداره که بچه دو ساعت بهانه میگیره نمیدونه که اون مادر ۲۴ ساعته هر روز داره با اون بچه زندگی میکنه و واقعا  مادر رو روانی میکنه آدم سردرد میگیره از اذیت کردناش فقط میخوای نیم ساعت ساکت بشه آروم بشی به نظرم ببرش مشاور  و به فکر خودتم باش وگرنه دور از جون مریضی اعصاب میگیری هر روز بخوای حرص بخوری اول بچه رو درست کنین بعد یه کارهایی بکنین واسه خودتون مثلا پیاده روی برین حال و هواتون عوض بشه،اهنگ اروم گوش بدین ، یا اینترنت بزنیند یوگا یا مدیتیشن ده دقیقه یه ربع انجام بدین کلا هرکاری که یه کم حالتونو بهتر کنه ارامش بگیرید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان قرص اعصاب مصرف میکنم بخدا.رسما رد دادم دیگه

با پدرشوهرتون تو ی ساختمان زندگی میکنید؟یا فاصله دارید

نزار زود ب زود پسرتو ببینه

اگ هم تذکر بدی،بهشون برمیخوره،داستان میشه

والا آدم نمیدونه چیکار کنه

فقط تنها کاری ک میتونی انجام بدی،فاصله گرفتنه

منم این مشکلو با مامان خودم داشتم،رسمن از پسرم زده شده بودم،تا الان ک پسرم بزرگتر شده و حرفامو درک میکنه،وگرنه ک مامانم همونه ک هس و خواهد بود،عوض بشو نیس

حتی داداشم باهاش حرف زده ک اینکارا نکن،بازم صدای پسرمو درمیاره،پسرمم با من بد میشه

با پدرشوهرتون تو ی ساختمان زندگی میکنید؟یا فاصله داریدنزار زود ب زود پسرتو ببینهاگ هم تذکر بدی،بهشون ...

تا ماه پیش تو ی کوچه بودیم الان یکم دورتر شدیم ولی باز تو ی محله ایم

دقیقا بیش از اندازه لوس شده هیچ جوره هم حریف پدرشوهرم نمیشمیه بار بچه خواهرشوهرم گفت من میخوام کادتن ...

همینه دیگه برای منم تا خودم تنهام کار اشتباهی می‌کنه دعواش میکنم دیگه ادامه نمی‌ده و عذرخواهی می‌کنه حالا اگه موقع دعوا کردن کسی پیشش باشه گوش نمیکنه هیچ میره پشتشون قایم میشه شروع می‌کنه گریه لای گریه هاشم به من میگه دوست داشتم 😐