2777
2789
عنوان

پسرم دائم غر میزنه بهونه میگیره خستم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 39 پست
چرااا

خوب دوتا پسر دارم پسر بزرگم کلاس چهارمه . و کوچکم کلاس اول . .پسر اولم خیلی اذیتم می کنه خیلی شلخته و نامرتبه حتی غذا خوردن هم بلد نیست  هرچی هم با زبان خوش و با دعوا وهر روشی براش توضیح می دم نمی ره تو سرش . خسته شدم همش باید گند کاری هاش رو پاک کنم. و تازه پدرش می گه نباید باهاش بحث کنی . چون من دوس ندارم دعوا بشنوم ولش کن. منم می گم شما که کثیف کاری هاشو تمیز نمی کنی رو مبل لم می دی و به گوشی   نگاه می کنی .  چه فرقی برات داره خونه رو داغون کنه با نه .. بچه کوچکم اصلأ اذیت نمی کنه .  و خیلی با ادب و حرف گوش کن و مرتبه . ولی برادرش دیونه م کرده 😑

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 
نباید جلوش کوتاه بیایی شما مقاومت میکنی میکنی آخر سر خواستش رو جبران میکنی اونم یاد گرفته اینجوری پا ...

من کوتاه نمیام ولی پدرش یه وقتایی خسته اس کوتاه میاد میگ فقط ساکت شه

پدربزرگشم که نگم فقط کافیه به قطره اشک بریزه سریع میگ باشه گربه نکن بیا انجامش میدم واست.حالا هرچی که باشه

پدر شوهرم که خرابش کرده ولی کلا ذات خودشم بهوتع گیره میگم بخدا زبون نداشت نمیتونست حرف بزنه اما با ایما اشاره و جیغ جیغ بهونه های بنی اسراییلی میگیرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب دوتا پسر دارم پسر بزرگم کلاس چهارمه . و کوچکم کلاس اول . .پسر اولم خیلی اذیتم می کنه خیلی شلخته ...

باز خداروشکر کوچیکه ب بزرگه نگاه نکرده اونم از اون الگو برداری کنه

خیلی سخته میدونم منم پسرم هرچقد توضیح میدم که بچه هارو نزن .اسباب بازی نکش از دست بچه ها ولی باز مثل وحشیا رفتار میکنه هرکی‌ندونه فک میکنه من تصلا واسه تربیت این بچه وقت نداشتم

وای عزیزم.چ باحاله

چیش باحاله ؟این مدل بچه ها مادر پدر رو دیونه میکنن آنقدر اذیت میکنن ، بچه ی معمولی گاهی اوقات ادمو کلافه میکنه چه برسه به بچه ی بهانه گیر و نق نقی  فکر کنم شما تا حالا بچه داری نکردی که این حرفو میزنین

من کوتاه نمیام ولی پدرش یه وقتایی خسته اس کوتاه میاد میگ فقط ساکت شهپدربزرگشم که نگم فقط کافیه به قط ...

خب همین کار رو خراب کرده دیگه دخالت بقیه باعث پر رو شدن بچه میشه من خودم تو بچه هام دیدم کوچیکه فوق‌العاده زورگو هست جالبیش اینه ب خیال هیچکس هم نیست ناخودآگاه بقیه دوست دارن گوش ب فرمانش باشن لوسش کردن گذاشتن اونجا پدر منو در میاره😭

خداروشکر کن بچت سالمه من پسرم ۳سال و۸ماهش هست بزور جمله های ۵کلمه ای میگ همش ناراحتم نمیتونه مثل ما ...

پسر منم همینجوری بود کلماتم میخواست بیان کنه اواشو میگفت 

مثلا بجای میای بازی میگفت ماااای ادی فقطم من میفهمیدم بردمش گفتار درمانی چندتا حرکت داد تو خونه انحام دادیم الان ۹ سالشه مغز ادمو میخوره اینقدر حرف میزنه

خداروشکر کن بچت سالمه من پسرم ۳سال و۸ماهش هست بزور جمله های ۵کلمه ای میگ همش ناراحتم نمیتونه مثل ما ...

با گفتار درمانگر صحبت کردین؟فک‌نمیکنم مشکلی باشه هاا بعضی بچه ها دیر صحبت میکنن

معمولا اونهایی که رشد حرکتیشون زودتر از بقبه اس رشد گفتاریشون تاخیر داره

چیش باحاله ؟این مدل بچه ها مادر پدر رو دیونه میکنن آنقدر اذیت میکنن ، بچه ی معمولی گاهی اوقات ادمو ک ...

بخدا رسما دیووونه شدیم.بعد پدرشوهرم‌منو میبینه میگه چرا همش عصبی این بچه اس 

تو مثلا مربی مهد کودک بودی .تو چرا حوصله نداری .تو مثلا مادری باید صبور باشی

طعنه هاشون بیشتر میره تو مخ ادم

مشکل اینه که شما واکنش نشون دادید از اول به گریه ها و بهانه گیری هاش زمانی که بچه بفهمه با گریه کردن به خواسته اش میرسه دیگه عادت میکنه نق نقی بشه و الکی گیر بده گریه کنه چند بار امتحان کن اگه گریه کرد اهمیت نده بزار هر چقدر میخواد گریه کنه بعد چند وقت یادمیگیره با گریه به خواسته اش نمیرسه و باید درست حرفشو بزنه من بچه خواهرم اینطوری بود چند بار بهش بی محلی کردیم بعد یه مدت خوب شد اگه دیدی بازم فایده نداشت برو مشاور ازش بپرس که چیکار کنی و یه روز هم خود بچه رو ببر 🌹🌹

من کوتاه نمیام ولی پدرش یه وقتایی خسته اس کوتاه میاد میگ فقط ساکت شهپدربزرگشم که نگم فقط کافیه به قط ...

کاملن مشخصه مشکل از کجاس،از پدربزرگشه

همه روانشناسهای کودک ،رو این نظر توافق دارن ک بجز والدین هیچکس دیگری حق دخالت در تربیت فرزند نداررررد

نتیجه اینی میشه ک شما ازش ناراحتی

تا شما میای بچه رو ب روش خودت قانع کنی،بزرگترها با دخالت بیجا گند میزنن ب اعصاب والدین

خب همین کار رو خراب کرده دیگه دخالت بقیه باعث پر رو شدن بچه میشه من خودم تو بچه هام دیدم کوچیکه فوق‌ ...

دقیقا بیش از اندازه لوس شده هیچ جوره هم حریف پدرشوهرم نمیشم

یه بار بچه خواهرشوهرم گفت من میخوام کادتن ببینم من واسش گذاشتم بعد پسر من داشت با گوشی بازی میکردا اومد گفت نه من نمیخوام کادتن ببینی میخوام من فیلم بذارم.دارم واسش توضیح میدم میگم مهمونه پدرشوهرم وسط حرف من میپره میگه ولش کن این بچس حالا اون کارتن نبینه میگم اخه داره زور میگه این داره گوشی بازی میکنه الان فقط میخواد زور بگه میگه ولش کن حالا

بچه خواهرشوهرمو دعوا میکنه که کم سر ب سرش بذار ولش کن تو که بچه نیستی😑

دقیقا بیش از اندازه لوس شده هیچ جوره هم حریف پدرشوهرم نمیشمیه بار بچه خواهرشوهرم گفت من میخوام کادتن ...

خودمم اخر سر با پدرشوهرم بحثم شد حتی قهرکرد میخواست بره 

ولی باز همون اش و همون کاسه.نادرشوهرم بهش میگه.شوهرم بهش توضیح میده که بچه رو خراب کرده ولی گوش نمیده

کاملن مشخصه مشکل از کجاس،از پدربزرگشههمه روانشناسهای کودک ،رو این نظر توافق دارن ک بجز والدین هیچکس ...

دقیقاااااا 

بخدا من الان راضی نیستم جایی که پدرشوهرم هست برم..رفتار پسرم ۱۸۰ درجه عوض میشه الان دیگه من رو ادم حسابم نمیکنه.چشمش میخوره ب پدرشوهرم میگه منو ببر من مامان و بابامو دوست ندارم.من نمیخوام اینما باشم.تا من باهاش حرف میزنم منو فحش میده میگه به جهنم.برو دوستت ندارم.جیغ میزنه

بخدا عاصی شدم از دستش دیگه

2810