2777
2789

سلام خانوما پسرم ۴/۵سالشه از همون بچگی دائم بهونه میگرفت همیشه نق نق میکرد هیچی هم یادش نمیره هیچ جوره هم حواسش پرت نمیشه مثلا اخرشب میگه خوراکی میگیم مغازه بسته اس فردا میخریم.صبح تا چشمش باز میشه میگه الان صبح شده مغازع ها بازن بریم

یا مثلا ی بار گیر داد ب ی اسباب بازی که برش داشته بودم.بعد میخواستیم بزیم مهمونی گفتم حالا بیا بریم.رفتیم اونجا کلی بازی کرد کلی خوش گذشت اخرشبش تا رسیدیم خونه کلبد انداختیم دوباره بهونه اونو گرفت

بهونه هاشم فقط واسه غر زدنه ها وگرنه همون اسباب بازی ک‌بهونشو گرفته بود ی بار دیگ‌خواست اوردم واسش انداختش تو خونه اصلا سمتش نرفت

الان هم ک بزرگ شده همینطور گیر میده به چیزی که نیست.یه بار ما رفتیم شمال یهو گیر داد ب ی ماشینش ک خونه بود.هرچقدر سرگرمش کردیم .هرچقدر توضیح دادیم که نیست ی اسباب بازی دیگه خریدیم واسش ولی تا زمانی ک برگشتیم مسافرتو زهرمارمون کرد فقط میگفت اون ماشینمو میخوام

یه وقتایی میخوام حالم خوب شه میام اهنگ میذارم میرم تو حال خودم از همون اولش غر میزنه بسه قطعش کن.بسه کمش کن.یا همش میگه مامان مامان یا غر میزنه 

اعصابم خورد میشه اهنگو قطع میکنم

خسته شدم از این همه نق و بهونه نمیدونم چیکارش کنم خسته شدم بخدا

میشه لطفا ۳ نفرتون تاپیک اخرمو گزارش بزنید ؟

شخصیه میخوام بترکه

اگه گزارش زدید لایکم کنید ممنون 🌹

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بار از مابین اون همه آجر خونه سازی که داره گیر داد به یه دونه که زرده بزرگه .زرد دیگ واسش اوردیم گفت نه اونکه سه تاییه میخوام.سه تایی رنگ دیگه اوردیم قبول نکرد

اون سه تایی مونده بود خونه عمه اش

اینقد دیگه نق زد گریه کرد پاشدیم رفتیم خونه عمه اش

همیشه گیر میده به چیزی که نیست.و انجامش نشدنیه.من خودم بی محلی میکنم اهمیت نمیدم ولی واقعا دیگه مغزم نمیکشه دیگه به کوچکترین صدایی واکنش نشون میدم

حتی وقتی زبون نداشت گیر میداد ب ی چیزای الکی

یه بار یه ساعت فقط جیغ زد اونم بهونه اش این بود که باید هسته شلیل رو بخوری.میذاشتیم تو دهنمون میگفت باید بجویی قورتش بدی

خداروشکر کن بچت سالمه من پسرم ۳سال و۸ماهش هست بزور جمله های ۵کلمه ای میگ همش ناراحتم نمیتونه مثل ما صحبت کنه 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

مثلا یه سوال میپرسه دارم درست جوابشو میدم واسش توضیح میدم گریه میکنه میگه نه این نیست

مثلا میگه نهار چیه میگم ماکارونی میگه نههه ماکارونی نیست مرغه.میارم نشونش میدم بهش توضیح میدم میگه نه این نیست

یه بار یه هواپیما تو اسمون بود با ذوق نشونش دادم میگم آسمونو نگاه کن هواپیما داره میره

شروع میکنه گریه میگه نباید بره باید دور بزنه برگرده

میگم مسیرش اونوره باید بره مسافرارو پیاده کنه بخدا تا ۴۰ دقیقه یک ساعت گریه میکنه که باید دور بزنه نباید از اونجا بره

اصلا ذوق ادمو کور میکنه ادمو خسته میکنه از هرچیزی واسه غر زدن و بهونه گرفتن استفاده میکنه 

بخدا راضیم بمیرم دیگه از دستش فقط هیچ صدایی نشنوم

2810