2777
2789
عنوان

میگن رهگذر برو دنبال مهارت امروز کلی کارفرمای باشگاهم تحقیرم کرد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 26 پست
نمیشه هیچ کس تو عمرم ندیدم ب اندازه من شکست خورده باشه عرضه هیچ کاری رو ندارم هیچیحتی اینجا توی این ...

عزیزم تو فقط خودت اعتماد بنفستو میاری پایین اگه کسی توهین کرد اجازه نده به خودت اعتماد کن و همش انرژی مثبت بفرس من یه بار تو همچین شرایطی بودم تا موقعی که به خودم اعتماد نکردم و انرژی منفی و کنار نگذاشتم هیچی درست نشد

آواز قو استعاره از اخرین تلاشه قبل مرگه  

سلام رهگذر جان 

در مورد باشگاه نمیشه یک مدت کنار یک مربی دیگه ای کار کنی مثلا وقتی اون نیستش یا بعضی سانس های کلاس یک مربی شناخته شده رو کار کنی.اینجوری شما رو هم میشناسند.

در مورد زندگی هم ببین عزیزم من تاپیک هات رو خوندم 

منم در مورد کنکور با وجود اینکه با بیماری جسمانی مشکلات استرسی و خیلی چیز های دیگه تمام توانند گذاشتم با وجود اینکه وقتی راهنمایی بودم توی آزمون های پیشرفت تحصیلی مدرسه نفر دوم سوم میشدم ولی توی کنکور به اون چیزی که میخواستم نرسیدم یکی از مهم ترین عامل های نرسیدم مدرسه ی نمونه دولتی ای بود که خودم برای قبول شدنش کلی تلاش کردم با اینکه همون موقع هم نیست به خیلی از داوطلبین دیگه شرایط سخت تری داشتم.میخوام بگم تنها نیستی خیلیا نرسیدن.من سعی کردم دیگه الان که تمام توانمو گذاشتم دیگه به خودم سخت نگیرم 

ببین عزیزم من این متن بالا رو راجب کنکور مدت‌های زیادی هست که میخواستم برات بنویسم ولی هی منصرف میشدم از نوشتنش چون آنقدر زندگی شما ابعاد پیچیده و سختی داره که واقعا هیچ وقت به خودم اجازه نمی دادم بگم درکت میکنم ولی حداقل توی این موضوع کوچیکه کنکور درکت میکنم.واقعا نمیدونم اگر جای شما بودم این توانی که شما داریو داشتم برای زندگی یانه فقط بهت میتونم بگم خداقوت.خیلی قوی هستی 

ولی ازت خواهش میکنم یک مدت رها کن حتی نمی گم مثبت فکر کن فقط رها کن من این رو میفهمم که گاهی آنقدر آدم خستس که حتی دلش نمی خواد کوچک ترین تلاشی برای زندگی بکنه حتی دلیلی برای غذا خوردن هم پیدا نمی که ولی یک مدت رها کن شاید اوضاع بهتر شد. یک موضوع جدی و واقعی توی این دنیای لعنتی اینه که اگر از اوضاع بد زیاد انسان بناله اوضاع باز هم بدتر میشه 

و اینکه از مراجعه به روانشناس کاربلد خیر دیدم

برات آرزوی انرژی و شادکامی میکنم و بهت تبریک میگم بابت قدرتت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون از کنکورم چندین سال اون از مصاحبه فوریت اینم از باشگاهم اینقدر تحقیرم کرده هر بار میخوام بهش پیا ...

می‌دونم سخته ولی اینا همه زندگی نیست 

شاید شانس تو توو ی کار دیگه باشه 

قرار نیست با ی شکست جا بزنی 

چرا با ی روانشناس صحبت نمیکنی

می‌دونم سخته ولی اینا همه زندگی نیست شاید شانس تو توو ی کار دیگه باشه قرار نیست با ی شکست جا بزنی چر ...

عآره ی شکست 

دیگ حتی حالم بهم میخوره از گقتن اینک شانس تو توی ی کار دیگ هست

ای کاش میتونستین کمکم کنین بمیرم 

نگران مادرم نباشم 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

سلام رهگذر جان در مورد باشگاه نمیشه یک مدت کنار یک مربی دیگه ای کار کنی مثلا وقتی اون نیستش یا بعضی ...

سلام آبجی 💔

مرسی حداقل مثل بقیه بهم نگفتی این جمله تکراری و مسخره صلاحت نیس ی کار دیگ حالم از این جمله بهم میخوره دیگ 

هر گوری میرم هر گوهی میخورم تهش این جمله رو میگن بهم 

رها کنم ....؟ هنوز رد شدنم از مصاحبه فوریت تموم نشده بود ک باشگاه تحقیرم کردن برام شاگرد نیومد

خب شاگرد نمیاد روحیه ام میبینه رئیس سبک دستای زخم شده منو از شدت آسترس میبینه همش زخم میبینه دارم میکنم دستم بازم تحقیرم میکنه ی زخم دیگ بهم میزنه 

انگار شدم کیسه بوکس ایم زندگی نتونستم چیزی بهش بگم چون گفتم ساکت باش تو ب پولش نياز داری واسه شهریه دانشگاهت از ی طرفم شاگرد ندارم چ نیازی میگم برو پیام بده برین بهش و استعفا بده 😭😔

ی مدت رها کردم دیگ زندگی منو رها نمیکنه 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

عزیزم تو فقط خودت اعتماد بنفستو میاری پایین اگه کسی توهین کرد اجازه نده به خودت اعتماد کن و همش انرژ ...

وقتی ی شاگرد بیشتر نداشتم و و رئیس باشگاه گفت گمشو برو بیرون تو فایده ای نداری برام 

وقتی ک رئیس سبک گفت او بی عرضه ای و مایه خجالت چی بگم بهشون خب ی شاگرد بیشتر نداشتم مگ دروغه خودمم دیگ میبینه بی عرضه ام قبول دارم 

من انرژی منفی بهش ندادم از نظر روانشناسی بعضی موقع آدمها دوست دارن فقط شنیده و تایید بشن ایشون هم هم ...

🥲💔💔💔💔💔💔💔💔

مرسی دقیقا

عآره ی شکست دیگ حتی حالم بهم میخوره از گقتن اینک شانس تو توی ی کار دیگ هستای کاش میتونستین کمکم کنین ...

خدا نکنه عزیزدلم 

همون مادرت ی نعمت بزرگه برای شکر کردن 

مطمئنم آنقدر قوی هستی ک دوباره سرپا شی 

می‌دونم سخته از اول شروع کردن ولی من اطمینان دارم اینبار موفق میشی ن صرفا تو کنکور یا باشگاه هرجا ک دلت هست با تمرکز و پرانرژی ادامه بده حتماااااا موفق میشی❤️

سلام رهگذر جان متاسفم که این اتفاق برات افتاده ؛ولی نباید در حق خودت بی انصافی کنی ، شما میگید یکسال درگیر مربی بودن وجذب شاگرد شدید بعدم درهمین حین هم داشتی برای کنکور به این سختی تلاش میکردی خب طبیعی که نتونی برای باشگاه شاگرد جذب کنی. اصولاً برای این کار ها زمان ودوندگی لازم  ، وقتی هم  رئیس سبکتون این حرفارو زد تو هم به جای اینکه فقط گوش بدی . با آرامش توضیح میدادی شرایط رو واز خودت دفاع میکردی.

اصولاً توی شهر ما توی شهر ما کسایی که تازه مربی شدن یه مدت توی کلاس های که شهرداری میزاره به عنوان مربی ثبت نام میکنند هرچند هم بهشون پول درست و حسابی نمی‌دن ولی خب این جوری شاگرد جذب می‌کنند.

سخت نگیر وخودت رو سرزنش نکن.صبور باش.

سلام آبجی 💔مرسی حداقل مثل بقیه بهم نگفتی این جمله تکراری و مسخره صلاحت نیس ی کار دیگ حالم از این جم ...

متاسفانه همینه منم کم و بیش تجربه ی آدمهایی که هیچ چیزیو درک نمی کنن داشتم سخته ولی حقیقت این زندگیه متاسفانه کشوری که معلمانش و کادر آموزشش خیلی کم پیش میاد دانش آموزانشون رو درک کنند دیگه نمیشه از بقیه توقع داشته باش.

شما یک بار گفتی با دکتر فرهنمندنیا برای زیست کلاس رفتی با موسسه ماز رفتی؟ اگه اونجا کلاس رفتی یا آزمون شرکت کردی برای کار جذبت می‌کنند ها یه سر به پیج اینستاشون بزن.گفته بودن باید نام و نام خانوادگی و رتبه و شهرتونو توی فیلم بگیرید و برای ما ارسال کنید.

فقط یک مسابقه هم داشتن که فیلم ها رو میگذاشتن توی اینستا و هرکدام بیشتر لایک خورد رو جایزه میدادن حالا اگه میخوای تو مسابقه شرکت کنی یا نمی‌خوای شرکت کنی رو بهشون بگو 

وقتی ی شاگرد بیشتر نداشتم و و رئیس باشگاه گفت گمشو برو بیرون تو فایده ای نداری برام وقتی ک رئیس سبک ...

عزیزم اینقدر خودتو اذیت نکن همه این روزا هم میگذره

آواز قو استعاره از اخرین تلاشه قبل مرگه