سلام رهگذر جان
در مورد باشگاه نمیشه یک مدت کنار یک مربی دیگه ای کار کنی مثلا وقتی اون نیستش یا بعضی سانس های کلاس یک مربی شناخته شده رو کار کنی.اینجوری شما رو هم میشناسند.
در مورد زندگی هم ببین عزیزم من تاپیک هات رو خوندم
منم در مورد کنکور با وجود اینکه با بیماری جسمانی مشکلات استرسی و خیلی چیز های دیگه تمام توانند گذاشتم با وجود اینکه وقتی راهنمایی بودم توی آزمون های پیشرفت تحصیلی مدرسه نفر دوم سوم میشدم ولی توی کنکور به اون چیزی که میخواستم نرسیدم یکی از مهم ترین عامل های نرسیدم مدرسه ی نمونه دولتی ای بود که خودم برای قبول شدنش کلی تلاش کردم با اینکه همون موقع هم نیست به خیلی از داوطلبین دیگه شرایط سخت تری داشتم.میخوام بگم تنها نیستی خیلیا نرسیدن.من سعی کردم دیگه الان که تمام توانمو گذاشتم دیگه به خودم سخت نگیرم
ببین عزیزم من این متن بالا رو راجب کنکور مدتهای زیادی هست که میخواستم برات بنویسم ولی هی منصرف میشدم از نوشتنش چون آنقدر زندگی شما ابعاد پیچیده و سختی داره که واقعا هیچ وقت به خودم اجازه نمی دادم بگم درکت میکنم ولی حداقل توی این موضوع کوچیکه کنکور درکت میکنم.واقعا نمیدونم اگر جای شما بودم این توانی که شما داریو داشتم برای زندگی یانه فقط بهت میتونم بگم خداقوت.خیلی قوی هستی
ولی ازت خواهش میکنم یک مدت رها کن حتی نمی گم مثبت فکر کن فقط رها کن من این رو میفهمم که گاهی آنقدر آدم خستس که حتی دلش نمی خواد کوچک ترین تلاشی برای زندگی بکنه حتی دلیلی برای غذا خوردن هم پیدا نمی که ولی یک مدت رها کن شاید اوضاع بهتر شد. یک موضوع جدی و واقعی توی این دنیای لعنتی اینه که اگر از اوضاع بد زیاد انسان بناله اوضاع باز هم بدتر میشه
و اینکه از مراجعه به روانشناس کاربلد خیر دیدم
برات آرزوی انرژی و شادکامی میکنم و بهت تبریک میگم بابت قدرتت