2777
2789

کلیییییی تحقیرم کردددد

میگین برو مهارت 

میگم من توی هیچ کاری شانس ندارم 

همه جا باید حس نالایق بودن و موفق نبودن بکنم 

من کلی تبلیغ کردم هزینه کردم زور زدم ی شاگرد بیشتر نیومد باشگاهم بقیه هن میومدن میدیدن یکی هست اونام میرفتن یا رئیس باشگاه ب زور شهریه میخواست ازشون میرفتن آخرش رئیس باشگاه زنگ زد بهم گفت ی شاگرد بیشتر نداری دیگ نیا اخراجم کرد

امروزم ک رئیس سبک جلسه گذاشته بود گفت ک مایه ابرو ریزی هست ی سال اومدی مربی شدی ی شاگردم نداری 

اونم کلی تحقیرم کرد 😔😔😔😔😔 وقتی تبلیغ کردم نمیان چیکار کنم 

گفت حتما کارت خوب نیست تو رفتارت تجدید نظر کن 

همه جا شکست میخورم دلم میخواد استعفا بدم از بوشگاهم هر بار میخوام پیام بدم بهش بگم استعفا میدم ولی من نزدیک چندین میلیوننن خرج کردم برای باشگاه

😭

کنکورمم اونجور 

خدایا چرا اینکارو میکنی باهام بد میگین چرا کفر میگی رهگذر

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

وایی رهگذر همش انرژی منفی به خودت میدیااا یکم اعتماد بنفس داشته باش

ی سال کامل بری باشگاه بزنی بعدش شاگرد نداشته باشی همه هم ببینن بهت چ اعتماد ب نفسی دلتون خوشه 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی سال کامل بری باشگاه بزنی بعدش شاگرد نداشته باشی همه هم ببینن بهت چ اعتماد ب نفسی دلتون خوشه

تو تنها کسی نیستی که همچین حسی تجربه کرده منم همچین اتفاقی برام افتاده 

آواز قو استعاره از اخرین تلاشه قبل مرگه  

چون سراسر انرژی منفی هستی،کلا وارد کار میشی که تحقیر بشی چه کنکور باشه چه مهارت،فکرتو عوض کن تا زندگیت عوض بشه 

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈

عزیزم من چند بار تاپیک های شما رو دیدم بخدا فقط مثه خواهر می‌خوام ی چیزی بگم بد برداشت نکنی حرفامو 

عزیزم دختر قشنگم شما خیلی انرژی منفی داری کاش کمی مثبت فکر کنی 

داشته هات رو ببین خدارو شکر کن  

شعار نمی‌دم بخدا من خودم وقتی ی روز انرژی منفی داشته باشم از زمین و زمان برام اتفاقاتی بد میوفته

خوبی رهگذر؟ من پیگیرت بودم واسه کنکور حق داری والا هی بدبیاری پشت سر هم آدم انگیزه و انرژی براش نمیم ...

همش از ذهن خودمون میاد 

وقتی مثبت فکر کنی اتفاقای خوب برات پیش میاد 

این هم ک ب یکی انرژی منفی بدیم اصلا درست نیست

خوبی رهگذر؟ من پیگیرت بودم واسه کنکور حق داری والا هی بدبیاری پشت سر هم آدم انگیزه و انرژی براش نمیم ...

امروز رئیس سیک کلی رید بهم 

حال روحی خودم خوب نبود ب سختی پا شدم رفت گفت باعث خجالت ی سال توی این سبکی و شاگرد نداری و کلی تحقیر دیگ شاید ناکافی هستین شاید خوب نیستین ک شاگرد ندارین اشکام بند نمیاد 

من با خدا چیکار کردم اینکارو میکنه باهام 

عرضه هیچی ندارم ی آدمم ک فقط خودکشی لیاقتشه

عزیزم من چند بار تاپیک های شما رو دیدم بخدا فقط مثه خواهر می‌خوام ی چیزی بگم بد برداشت نکنی حرفامو ع ...

اون از کنکورم چندین سال 

اون از مصاحبه فوریت 

اینم از باشگاهم اینقدر تحقیرم کرده هر بار میخوام بهش پیام بدم بگم استعفا میدم 

میگم اگ ندمم شاگرد ندارم بخوره تو سرم این کار😭😔 همش تحقیر همش تحقیر 

دیگ انرژی مثبت رو از کجام بیارم

ببین من یه نفر تو یوتیوب دیدم پونزده تا شغل عوض کرده بود یکم آروم باش و اینقدر منفی نگر نباش بالاخره ...

نمیشه هیچ کس تو عمرم ندیدم ب اندازه من شکست خورده باشه عرضه هیچ کاری رو ندارم هیچی

حتی اینجا توی این سایت هم همه تحقیرم میکنن

همش از ذهن خودمون میاد وقتی مثبت فکر کنی اتفاقای خوب برات پیش میاد این هم ک ب یکی انرژی منفی بدیم اص ...

من انرژی منفی بهش ندادم 

از نظر روانشناسی بعضی موقع آدمها دوست دارن فقط شنیده و تایید بشن 

ایشون هم همینطوره به جای اینکه همش بهش بگیم  تقصیر خودته چون انرژی منفی داری اینجوری میشه،

درکش کردم و یه جورایی باهاش همذات‌پنداری کردم

البته چون در جریان تاپیکهاش هستم

کاربریم 10ساله شده❤💙💚💛