2777
2789
عنوان

از وقتی بچه دار شدم ارامش از زندگیم رفته🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 122 پست
اگه بچه دوست داشته باشی و با برنامه باشه بچه دار شدنت تحمل میکنی

بچه دوست دارم 

بیشتر دوست دارم زمانی بچه دار بشم ک از لحاظ روحی اوکی باشم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروز پریود بودم حالم خیلی بد بود ولی مهم نیست باید به بچه شیر بدی یسره بغلش کنیبعد میگی جهنم حداقل ...

اوف😮‍💨من ۶ماهه اول نخوابیدم مردم وزنده شدم الانم عمرابچه دوم نمیخوام یکی ازدلایلش همین چیزاس

نمیتونمم😭 من خیلی بیکسم من خودم ازبچگیم تنهابودم این حق مننبود نمیدونم تاوان کدوم کارنکردموپس دادم

این حرفو زدی نزدیا... تاوان چیه دختر، اصلا میدونی چیه؟؟ تو ی ادم ناشکری،، اینهمه زن و مرد حتی سالم سالها منتظر، ولی تو سریع حامله شدی، میدونم سختی کشیدی، میدونم،،شاید اصلا اینو فعلا بهت داد خیالتو راحت کنه ک سالمی و باردارمیشی، سر ی فرصت توپ ی بچه گوگولی بده بهت.. 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

اتفاقا اصن خوب نیست زندگی بدون هدف میشه همه چیز تکراری میشه هیچ صدایی تو خونه نیست شادی نیس چهار سال ...

واقعاهم 

منم صبح تا شب تو خونه تنهام و هیچچچ صدایی توی خونه نیست مثل الان 

همون سن شما عالیه منم دلم میخاد تو اون سن بچه دار بشم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
۶ ماهشه

زنده باشه😍😍

ی چند وقت دیگه ارزوی همین لحظاتو میکنی چون وقتی بزرگتر بشه نوع اذیتاشم تغییر میکنه😂

من40روزه بود دیوونه شدم.. توک حق داری... انقدر همه چیو بچه نبین، پ شوهرت چی؟ خودت چی؟ شوهرت زن شاد ن ...

الان یعنی بهترشدم واینم درست میگی

۴ماه عروسی کردیم هنوز یه سفر نرفتیم

الان یعنی بهترشدم واینم درست میگی۴ماه عروسی کردیم هنوز یه سفر نرفتیم

پ خودت فهمیدی چرا عمرش نبود ب دنیا.. دخترهنو متولد79... چ خبرته.. 

اصلا شاید داد بهت ک خیالت بابت سالم بودنت راحت شه، چون میگی تنها بودی ازبچگی، یکم مسافرت بری، خوش بگذرونی، اون تنهاییارو بشوره ببرع.. یهو ی گوکولی بهت بده

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

این حرفو زدی نزدیا... تاوان چیه دختر، اصلا میدونی چیه؟؟ تو ی ادم ناشکری،، اینهمه زن و مرد حتی سالم س ...

خداخودش میدونه خیلی سختیاکشیدم

وهمشم گفتم خدایاشکرت بخودش قسم

بنده ی ناشکری نبودم ی کودک۳ماه بودم

پدرمادرموازدست دادم ی خانواده ی

بیشعوربزرگم کردن ۱۱سالم بود گفتن تو

بچه مانیستی نابودشدم له شدم ۱۷سالم

شدانداختنم بیرون تک وتنها کارکردم 

خونه اجاره کردم تا بهمن دنبال کارتودیوار

بود اگهی استخدام همسرمو دیدم زنگ

زدم اصرار گفت من نیروی خانم نمیگیرم

انقده خاهش کردم تاگفت بیاببین کارو

بعدش گفتم میمونم برام مهم نیست همه اقان  ی کم موندم بعدش گفت 

من قصدم ازدواج دیگه ام نمیخام بیای

سرکار بمون توخونت من حقوقتو برات

واریزمیکنم گفتم خونم اخراشه گفت بیا

طبقه پایین خودم راهش مجزاست

خداییش خیلی پاک ومردبود خواهرش

اینا اومدن خاستگاریمونامزدکردیمو

بعدشم عقدوعروسی و.....روزی ۳هزاربار

میگفتم خدایاشکرت همچین زندگی رو

توخابم نمیدی م 

خداخودش میدونه خیلی سختیاکشیدموهمشم گفتم خدایاشکرت بخودش قسمبنده ی ناشکری نبودم ی کودک۳ماه بودمپدرما ...

دختر دیووووونه اینهمه نعمت تو زندگی خدابت داد، کوری نمیبینی؟ اخ عصبیم ازدستت، دلم میخاد خفت کنم... ینی واقعا نمیبینی یا داری باحرفات حرصم میدی هان؟ 

دختر دیووووونه اینهمه نعمت تو زندگی خدابت داد، کوری نمیبینی؟ اخ عصبیم ازدستت، دلم میخاد خفت کنم... ی ...

همسرم خیلی خوبه ها تاکه نامزدکردیم

برام۲۰۷خرید خونه ای که خریدیمو از

اول زد بنامم هیچی برام کم نمیزاره 

خیلی دوسم دارع منم دوسش دارم 

دوبار زد پوکوندم ولی بعدش ازش

حق طلاق گرفتم دیگه نمیزنه ولی دیشب

انقده داد زد من قبلش حالم خوب بوذا

مثل الان نبودم عادت داره عرررربزنه

روزاول بهش گفتم من ارامش میخام

چون زندگی پرتنشی داشتم نه عزیزم

نمیخام حرصت بدم مرض دارم مگه

فقط دلم گرفته بودخاستم دردودل کنم