2777
2789
عنوان

از وقتی بچه دار شدم ارامش از زندگیم رفته🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 122 پست
من ۲۰ شوهرم نزدیکای ۲۵

من23سالگی عروسی کردم، 20عقد... 

شوهرم25بود... هی گفتیم زوده، زوده، الان ذوساله درگیریم... مخصوصا بارداری سخت الان.. ک نازایی زیادشده

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

حالا سرچ میکرد مثلا چی میشد؟

بنظر شما سرچ چه فایده ای داره؟

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اصلا نمیخام حوصله گریه زاری نق نق بی خوابی نگرانی بیماری ....ندارم

واااییی اره منم ادم استرسی هستم😑

ولی نمیشه هیچوقت هم بچه دار نشی

من شوهرم ب شوخی میگه خیلی تنهاییم یکی بیاریم دیگههه😂

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

منم بچم ۷ ماهشه وضعیت شمارو دارم ولی بازم خیلی شیرینع با قبل بارداریم اصن عوض نمیکنم الانمو قدیم  خیلی دیونم میکرد با جیغ جیغش ولی الان شلوغ کاری میکنه همش میخواد همه چیو بگیره ولی حس می کنم با اومدن بچع شوهرم رام تر حرف گوش کن تر شده دارم کم کم احیا میکنم محبتای قدیمو  

شاغلم هستی؟

نه

دانشجو بودم

الانم دو ساله فعلن شاغل نشدم ترجیحم این بود پسرم بزرگ بشه بعد شاغل بشم

انشالله از بعد عید

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
من23سالگی عروسی کردم، 20عقد... شوهرم25بود... هی گفتیم زوده، زوده، الان ذوساله درگیریم... مخصوصا بارد ...

وای واقعا؟؟؟ 

مشکل خاصی دارین ینی؟ یا فعلا نشده؟

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
کی میفته رو غلطک وقتی دیگ پیر شدیم🥲تازه از زندگی مجردیم راحت شده بودم و داشتم با عشق رندگی میکردم ک ...

من بچم سه ماهشه خیلی خوب شده کولیکش رفته روز به روز بیشتر عاشقش میشم 

ولی اولا همش گریه میکردم نق میزدم

وای واقعا؟؟؟ مشکل خاصی دارین ینی؟ یا فعلا نشده؟

سالمه سالم... همسایه خواهرمم هردو سالم.. نه ساله باردار نمیشه

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

خوب بچه داری سخته و مشخص باید زرنگ باشی و برنامه ریزی کنیمن پسرم بشدت اذیت کن بودیه چیزی میگم یه چیز ...

میدونی اصلا اعصابم نمیکشه نمیدونم چرا هی سعی میکنم خودمو کنترل کنم پیش بچه بروز ندم و معمولا نمیدم..اما یسره غر میزنم پیش خانوادم و شوهرم و..

سالمه سالم... همسایه خواهرمم هردو سالم.. نه ساله باردار نمیشه

واااییی نگو توروخدا

دکتر ک رفتین چی بهتون گفته؟؟

دوستان منم راهنمایی کنین ۱۳هفتهسقط شدن ۱۰یازده روزه تواون۳ماهخیلی عذاب کشیدم دکترگفت تا۶ماهاصلا اقدا ...

چی شد ک سقط شد میشه بگی؟؟؟ 

دقیقا همینه خیلی سرد میشی باهم نمبتونی وقت بگذرونی سر بچه دعوا داری ولی بچه ارزششو داره فداش بشم بچم ...

دقیقااا ولی بنظرم هیچی ارزششو نداره،اگه میدونستم زندگیم اینجوری میشه خیلی سخت مراقبت میکردم که بچه دار نشم

2810