2777
2789
عنوان

عاشق شدم اما عکسم فیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 37 پست
اوه مگه چیکار کرده بود با عکست از کجا فهمیدی اصلا

عکسامو فرستاده بود واسه پسره و رابطه ی عاشقونه ای هم تشکیل داده بود ، یه روز دیدم یه پیجی که همیشه چالش عکس میذاره عکس منو گذاشته نوشته بود اینم دوست دختر فلانی ،ایدی پسره رو هم تگ کرده بود، منم که تعجب کرده بودم پیگیر شدم و بهش گفتم چرا لکس منو گذاشتی گفت من نمیدونستم فیکه ، ایدی تلگرام دختره رو گرفتم پیداش کردم دیدم اشناست ، هم پسره ازش شکایت کرد بخاطر بازی دادن احساسش با عکس الکی و سرکار گذاشتنش هم من که از عکسم سو استفاده کرد و باعث شد عکس من ک تو پیج پرایوته تو یه پیج پابلیک با کلی فالوور استوری شه و الکی دوست دختر یکی دیگه شناخته شم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
ببین این کلا اعصابش بهم ریختس هر چی از شوهرش کشیده اومد اینجا خالی کرد‌اولش موندم یهو گفتم لابد تجرب ...

دقیقا یک ادم نرمال انقد بی دلیل توهین نمیکنه 

باز شما به دل نگیر حرفاشو 

دررابطه با اون اقا هم بهش بگو ک چون اوئل نه حسی بهت داشتم نه اعتماد سعی کردم محتاطانه عمل کنم قطعا بدش نمیاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکسامو فرستاده بود واسه پسره و رابطه ی عاشقونه ای هم تشکیل داده بود ، یه روز دیدم یه پیجی که همیشه چ ...

چه قد بد 🤦🏼‍♀️ 

میفهمم چقد هر دو ضربه خوردین 

من خودمم اینجوری بازی خوردم یکی عکسش فیک بود داشتم آشنا میشدم باهاش 

بعد یکی عکسش تو اینستا پیدا کرد

شایدم منم نباید اینکار میکردمفکر نمیکردم طولانی شه یا عکس از گوگل بود فک نمیکردم مهم باشه

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
دقیقا یک ادم نرمال انقد بی دلیل توهین نمیکنه باز شما به دل نگیر حرفاشو دررابطه با اون اقا هم بهش بگو ...

از نظر روانشناسی خیلی خودخواهیه وقتی از یه جای دیگه اعصابت خورده سر یکی دیگه خراب کنی اونم میره سر یکی دیگه خالی میکنی دمینو وار میره جلو 

در کل مرسی درک کردی حمایت کردی❤️

منم اصلا فکر نمیکردم بخواد پیش بره هیچ جوره دنبال رابطه نبودم عکسش داد منم فکر کردم اگه ندم یا بپیچونم فکر میکنه زشته یا خوب نیست از ی طرفم اوندم عکسم بدم همه خاطرات بد اومد تو ذهنم رابطه قبلیم خیلی سمی بود 

مرسی اره بهش میگم اینجوری بهتره 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
چه قد بد 🤦🏼‍♀️ میفهمم چقد هر دو ضربه خوردین من خودمم اینجوری بازی خوردم یکی عکسش فیک بود داشتم آشن ...

دوستانه میگم عزیزم  ، نکن اینکارو چون هم الکی وقتتو هدر میدی و میری تو حواشی ، هم الکی بخاطر عکس یکی دیگه ناراحتی و استرس میکشی ، از اونطرف کارت قانونا هم مجازات داره و عقلانی هم درست نیست بازی دادن کسی با عکس الکی ، خودتم قطعا دوست نداری کسی عکستو بفرسته برای یه پسر ، پس توام ابنکارو نکن 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
دوستانه میگم عزیزم ، نکن اینکارو چون هم الکی وقتتو هدر میدی و میری تو حواشی ، هم الکی بخاطر عکس یکی ...

درست میگی فکر نمیکردم بخاد چت ادامه پیدا کنه فقط اون لحظه خواستم از سرم باز کنم

از نظر روانشناسی خیلی خودخواهیه وقتی از یه جای دیگه اعصابت خورده سر یکی دیگه خراب کنی اونم میره سر ی ...

اینجارو با چاله میدون اشتباه گرفته  

اره عزیزم بهترین کار اینه ک اینجوری متقاعدش کنی

موفق باشی گلم    

اینجارو با چاله میدون اشتباه گرفته اره عزیزم بهترین کار اینه ک اینجوری متقاعدش کنیموفق باشی گلم

فدات شم مرسی 😹😍