2777
2789
عنوان

عاشق شدم اما عکسم فیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 37 پست
فیک تنوع طلب بی اعتماد ب نفس دروغگو بازم بگم؟

معلومه بد سوختی

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی بود میشناختیش

اره یکی از دخترای فامیل ، به دادگاه کشوندمش بابت سو استفاده از عکس یکی دیگه جریمه شد و چون باعث هتک حرمت برای من شده بود و داشت ابروم میرفت یه مدتی حبس هم قاضی داد 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
اره یکی از دخترای فامیل ، به دادگاه کشوندمش بابت سو استفاده از عکس یکی دیگه جریمه شد و چون باعث هتک ...

اوه 

مگه چیکار کرده بود با عکست 

از کجا فهمیدی اصلا

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
برای چی بسوزم ؟مگه زشتم ک بخوام فیک باشم

اگه نبودی وضعیتت اون نبود با شوهرت 

به جای فضولی کردن تو تاپیک مردم اون زندگیت جمع کن 

اگه نبودی وضعیتت اون نبود با شوهرت به جای فضولی کردن تو تاپیک مردم اون زندگیت جمع کن

خخخ عجب شغل قشنگی بیشتر شخم بزن 

شوهر منم ی ادم فیکی مث توعه

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819
خخخ عجب شغل قشنگی بیشتر شخم بزن شوهر منم ی ادم فیکی مث توعه

واسه همین به من حمله کردی 

عزیزم من شوهرت نیستم خشمت اگه عرضه داری جای درستش خالی کن

عقده ای دنبال دعوا هویت نامعلومبازم بگم؟

ولش کن ریپ نزن 

من فهمیدم چرا دنبال دعواست بهتره به عنوان انسان درک کنیم شرایط سختشو

فضول تو سری خور قاشق نشسته

بیچاره شوهرت حق داره 

اخه نمیفهمم تو سری خور چه ربطی داشت دیوانه است

ببین این کلا اعصابش بهم ریختس 

هر چی از شوهرش کشیده اومد اینجا خالی کرد‌

اولش موندم یهو 

گفتم لابد تجربه بدی داره سر من خالی میکنه

بعد تاپیکش خوندم متوجه شدم

2810