2777
2789
عنوان

عاشق شدم اما عکسم فیکه

258 بازدید | 37 پست

بچه ها من اول اصلا هدفم نبود برم تو رابطه 

فقط تازه کات کرده بودم برای اینکه از سرم بیافته 

گفتم با یکی حرف بزنم

ببینم آدمای دیگم وجود دارن

اون تنها ادم زمین نیست

با یه پسره مجازی دردل کردم درمورد اکسم 

اونم اکسش خیانت کرده بود

ازم عکس خواست منم دیگه دلم نمیخواست به هیچ پسری عکسم بدم

یادم میومد به اکسم عکس میدادم حالم بد میشد

عکس الکی دادم 

بعد یه مدت حرف زدن الان عاشقش شدم 

اونم خوبه باهام ولی نمیدونه اون نیستم

بدون حرفی برم؟

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین بهتر عاشق نشی

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

خیلی بده بدون صحبت کردن و توافق رسیدن بیخبر بذاری بری 

حقیقتو بش بگو یا میمونه یا میره 

ی کلمه بگو عکسی ک بت دادم فیک بود تمام 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

منم ب یکی عکس فیک و اسم فیک داذم ی زمانی 😂بعد عین چی موندم چیکار کنم 

اخرشم راستشو گفتم بهش 

گفت خب خودت که از اون عکسه خوشکلتری چرا از اول دروغ گفتی 😂😍

تو گر گناه من شوی !توبه نمیکنم ز تو 🖤🥀

واسه شماهایی که عکس یه دختر دیگه رو بی اجازه میفرستین اینور اونور و باعث پخش شدنش میشید ، متاسفم

واسه همین حتی پروف واتساپمم عکس نمیزارم 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
واسه شماهایی که عکس یه دختر دیگه رو بی اجازه میفرستین اینور اونور و باعث پخش شدنش میشید ، متاسفم

عکس طرف پخش هست مگه عکس پرایوت برمیدارم

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
خب عکس فیک از کجا اوردی؟

از نت

عکس طرف پخش هست مگه عکس پرایوت برمیدارم

پخش هست یعنی چی ؟؟ یعنی از گوگل یا پیج پابلیک ؟ یکی دیگم از پیج پرایوت من عکس منو برداشته بود باهاش مخ یکیو زده بود چه دردسری کشیدم کم بود ابروم بره ، نکنید حق الناسه ممکنه باعث مشکل برای یکی بشید 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
پخش هست یعنی چی ؟؟ یعنی از گوگل یا پیج پابلیک ؟ یکی دیگم از پیج پرایوت من عکس منو برداشته بود باهاش ...

پخش هست یعنی تو نته 

عکس کیو بردارم اونا که دوستامن همه

واسه همین حتی پروف واتساپمم عکس نمیزارم

عکس منو یبار یکی از پیج پرایوتم برداشته بود پیجی که فقط اشناهام توش هستن ، رفته بود داده بود به پسره کم بود ابروم بره چه مشکلاتی برام پیش اومد ، انقد شکایت کردم از دختره تا یاد بگیره اینکارارو نکنه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
عکس منو یبار یکی از پیج پرایوتم برداشته بود پیجی که فقط اشناهام توش هستن ، رفته بود داده بود به پسره ...

کی بود میشناختیش

2810