2777
2789
عنوان

کسی بوده بچش بال بال بزنه سالم باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 60 پست

دختر یساله من از شدت ذوق حرص میکنه میلرزه هم‌زمان با لبخندش

بخدا اوایل فک میکردم تشنج میکنه🤦🤦

یمدت حواسشو پرت کردیم یادش رفت دیگه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راه هنوز نکنه کلمه هم توب میگه ،کی ،بابا،دد،ب ب ،مه مه،هاپو همینا

مه مه😍

من دوتا بچه دارم سومی رو باردارم یکی از ذوقای زندگیم ممه گفتن بچه هاس دهنشونو دیدی چه طوری میکنن اووووف😁😍🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کجا عزیزم

تو اینستا ی مادر خارجی نوشته بود ک بچم بال بال میزد ،وتقعا بال بال میزدا فیلم گذاشته بود ،همه میگفتن عادیه برده بود دکتر اوتیسم بود،اما واقعا همیشه تو فیلما بال بال میزد دایم 

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
عزیزم چرا ناراحتی برای خودت درست میکنی صدتا بچه دیدم همین کار رو میکردن زنعموهام میدادن بچه ها رو من ...

خدا خیرت بده گلم بخدا خیلی نگرانیمو کم کردی انشاالله خدا دلتو شاد کنه

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤
خدا خیرت بده گلم بخدا خیلی نگرانیمو کم کردی انشاالله خدا دلتو شاد کنه

خدا مراقب تو و میوه دلت باشه عزیزم 

براتون صلواتی فرستادم 😘😘

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
دختر یساله من از شدت ذوق حرص میکنه میلرزه هم‌زمان با لبخندشبخدا اوایل فک میکردم تشنج میکنه🤦🤦یمدت ح ...

خداکنه پسر منم یادش بره

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤

خواهر زاده منم همینجور بود الان ماشالا ۱۲ سالش شده و سالم سالمه 

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

وای خواهر داری پدر اعصابتو در میاری که،بچه ی من پنج سالشم بود تا ذوق میکرد بال بال میرد.ادم بزرگا رو ندیدی؟ بخصوص مردا وقتی ذوق میکنن یا مثلا تیم مورد علاقه شون گل میزنه دستاشون رو تو حالتی که مشت کردن  تقریبا مدل همین بال بال زدن تکون میدن.الانم که پسرم هفت سالشه تا ذوق میکنه با دستاش نشون میده و بالا پایین میپره و....کاملا سالمه،سنجش کلاس اولم رفته،درسشم عالیه،انقدم حرص نخور