سلام بچم چند روز دیگه یک سالش کامل میشه ارتباط چشمی داره با بچها بازی میکنه بهش میگم توپت کجاست نگاه میکنه میگم چیزیو بدع میده به جایی اشاره کنم نگاه میکنه اهنگ میزارم میرقصه دسی دسی میکنه بای بای میکنه اما چیزی خیلی رومخمه خیلی بال بال میزنه مخصوصا وقتی ذوق میکنه به دکتر گفتم گفت فرم تکامل ۱۲ ماهگیو پر کن بیار هنوز نبردم خیلی نگرانم از استرس دستام میلرزه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو اینستا ی مادر خارجی نوشته بود ک بچم بال بال میزد ،وتقعا بال بال میزدا فیلم گذاشته بود ،همه میگفتن عادیه برده بود دکتر اوتیسم بود،اما واقعا همیشه تو فیلما بال بال میزد دایم
خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمیدانی چ اندازه دل انگیزی💝
خواهر زاده منم همینجور بود الان ماشالا ۱۲ سالش شده و سالم سالمه
همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته...این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲
وای خواهر داری پدر اعصابتو در میاری که،بچه ی من پنج سالشم بود تا ذوق میکرد بال بال میرد.ادم بزرگا رو ندیدی؟ بخصوص مردا وقتی ذوق میکنن یا مثلا تیم مورد علاقه شون گل میزنه دستاشون رو تو حالتی که مشت کردن تقریبا مدل همین بال بال زدن تکون میدن.الانم که پسرم هفت سالشه تا ذوق میکنه با دستاش نشون میده و بالا پایین میپره و....کاملا سالمه،سنجش کلاس اولم رفته،درسشم عالیه،انقدم حرص نخور