2777
2789
بی محلی از همه چی بهتره باهاش حرف نمیزنم محل سگم نمیدم ولی خیلی خودخوری میکنم

بی محلی میکنم خودم ناراحت میشم بیا نگاه از کنارش با ناراحتی بلند شدم حتی بهش گفتم حالم ازت بهم میخوره اومدم تنها تو اتاق ...یه نیومد بگه تو چی میگی اصلا ...هیچ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی محلی از همه چی بهتره باهاش حرف نمیزنم محل سگم نمیدم ولی خیلی خودخوری میکنم

بی محلی میکنم خودم ناراحت میشم بیا نگاه از کنارش با ناراحتی بلند شدم حتی بهش گفتم حالم ازت بهم میخوره اومدم تنها تو اتاق ...یه نیومد بگه تو چی میگی اصلا ...هیچ

بی محلی میکنم خودم ناراحت میشم بیا نگاه از کنارش با ناراحتی بلند شدم حتی بهش گفتم حالم ازت بهم میخور ...

برو خداشکر کن شوهرت سرد هست حداقل خیانت نمیکنه مال من که فقط زن شوهردار...دوازده ساله طلاق گرفتم عرضه یک دوست پسر و چت کردن ندارم

بی محلی میکنم خودم ناراحت میشم بیا نگاه از کنارش با ناراحتی بلند شدم حتی بهش گفتم حالم ازت بهم میخور ...

میگم بارها زن میخاستی چکار اینا یه رختخاب و یخچال و گوشی و تی وی میخان 

خونه پدر تو ناز و نعمت مثلا ازدواج واسه آرامشه زندگی قشنگتر 

میگم بارها زن میخاستی چکار اینا یه رختخاب و یخچال و گوشی و تی وی میخان خونه پدر تو ناز و نعمت مثلا ا ...

ای جااااااان چقدر قشنگ گفتی کنار اینا ک گفتیا یه فلاکس چای هم بذار ....کوفت شان بشه 

چکارش داری از نور گوشیش معلومه زیر در بنگر

زیر در نمیشه دید نداره به اون ور ...میخوام اگر خواب برم تو آشپزخانه جایی اینقدر تق تق خرت خرت کنم نتانه بخوابه دلم خنک شه

دلم میخواد برم ببینم خواب یا بیدار ..ولی تا در باز کنم از صداش می‌فهمه چیکار کنم حالا

ولش کن محل نذار اگه شوهرت عصبی نیست دست بزن نداره یک راه بهت میگم بکن.خودمم انجام دادم یک مدت خوب بود سرت باگوشی گرم کن یکجوری مشکوک بشه به خودت بیشتر برس بذار بفهمه زن نیاز محبت داره بذار یکم به خودش بیاد

برو خداشکر کن شوهرت سرد هست حداقل خیانت نمیکنه مال من که فقط زن شوهردار...دوازده ساله طلاق گرفتم عرض ...

نه بابا ...شوهر کن کیف دنیا کن ...البته شوهر خوب نه مثل مال ما اطیقه

ولش کن محل نذار اگه شوهرت عصبی نیست دست بزن نداره یک راه بهت میگم بکن.خودمم انجام دادم یک مدت خوب بو ...

نه عصبی نیست دست بزن هم نداره آدم خوبیا ولی تو این موردا صفر منفی صفر براش زیادیه

نه بابا ...شوهر کن کیف دنیا کن ...البته شوهر خوب نه مثل مال ما اطیقه

حقیقتش من خودم خیلی طبع گرمی داشتم اونم مثل شوهر تو بود البته برای من سرد بود دوست داشت هی طعم عوض کنه همش زن شوهردار میدونی شوهردارها مفت حساب میشن ولی مجردها خرج شون زیاده

2810