2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هاااااان....بلدی ها ناقلا ...راست میگی دستت درد نکنه

واقعا عقلتو دادی دسته چندتا بچه و توهم میخای انجامش بدی؟ وقتی میتونی مثله آدم رودر رو بشینی و باهاش صحبت کنی و از دردت بگی لازم ب این بچه بازیا نیس دیگه

واقعا حوصله اینکارارو داری؟ 

برو از غذاهایی ک طبعشون گرمه بخوردش بده و بیشترباهاش صمیمی شو 

شوخی خنده کن باهاش 

ولی درکل اگ تو ذاتش باشه خودتو بکشی هم تغییر نمیکنه

هرکسی یجوریه

اسمه خیانت رو اگ ب زبونتم بیاری روحتو کثیف میکنه

چ برسه ک بهش فکر کنی و اداشم دربیاری

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
واقعا عقلتو دادی دسته چندتا بچه و توهم میخای انجامش بدی؟ وقتی میتونی مثله آدم رودر رو بشینی و باهاش ...

من تو مجردی کاری نکردم چه برسه به الان از بس ناراحت شدم یه چی گفتم اینکار نمیکنم ...ولی نمی‌دونم چکار کنم واقعا

من تو مجردی کاری نکردم چه برسه به الان از بس ناراحت شدم یه چی گفتم اینکار نمیکنم ...ولی نمی‌دونم چکا ...

الان فقط خودت تو شرایط خودتی و بهتر میدونی چجوری رفتار کنی

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
واقعا عقلتو دادی دسته چندتا بچه و توهم میخای انجامش بدی؟ وقتی میتونی مثله آدم رودر رو بشینی و باهاش ...

ببخشید همه مثل شما نیستن با صحبت درست بشن اگه صحبت کردن درست میکرد طرف رو الان اسی این وضعیت نداشت منم گفتم دوازده ساله طلاق گرفتم بنطرت الان چندسالمه؟من الان بچه هستم اینجور مردها باید بفهمن اگه به زن محبت نکنن ممکنه محبت ببینن گول بخورن.هرکسی یک نظری داره من نظرم گفتم کاری گفتم که خودم کردم تا یکسالی ادم شد ولی به قول شما دیدم ذاتش خرابه باز برگشت به تنظیمات کارخانه خودش زن بازی هاش شروع کرد 

من تو مجردی کاری نکردم چه برسه به الان از بس ناراحت شدم یه چی گفتم اینکار نمیکنم ...ولی نمی‌دونم چکا ...

واقعا چجوری تحمل میکنی ادم وقتی  رابطه نداشته باشه محبت نبینه پژمرده میشه انگار داری با ی ربات زندگی میکنی

2810