2777
2789

چیزی که دست خودتون نبوده مثل مشکل مالی دوری همسر اختلاف خانوادگی و... ولی در اخر بچه خوشگل و ارومی نصیبش شد باشه؟من این بارداریم از اولش فراز و نشیب داشتم امتحانات سخت و عجیب خدا که بکم خودتون تعجب میکنید.الان همه دلگرمیم اینه بچه ارام و زیبا و سلامت بیادهمرو بشوره ببره ولی میگن خب حال اپم خوب نباشه بچه بیقرار و....میشه بعدش😭

خدایا تو ناظر و شاهدی دست من نبود چیزی من تحمل کردم خودت برا بچم جبران کن.

تجربیاتتونو بگید

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره من شوهرم مریضی سخت گرفت چند ماه تو جا بود کلی گریه می کردم حتی مادرم چوندباردار بودم می گفت خونه خودمون بمون نرو تو هم می گیری باهاش بحثم شد

البته من خیلی قرآن خوندم و آروم میشدم 

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره من شوهرم مریضی سخت گرفت چند ماه تو جا بود کلی گریه می کردم حتی مادرم چوندباردار بودم می گفت خونه ...

حالم خوب نیست برای من و نینی ام هم دعاکنید😭

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالم خوب نیست برای من و نینی ام هم دعاکنید😭

عزیزم همه مشکل پارن خودم الان باردارمو کلی مشکل دارم ان شاءالله خدا به نی نی هامون رحم کنه و مشکلاتمون حل شه و عزیرای دلمون هم سلامت باشن 

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 

منم دقیقا همینم

بارداری اولم خیلی خوشحال و آروم بودم و خداروشکر بچشم هم آروم بود

اما سر دومی افسرده ام ، به شدت پرخاشگر شدم

سر هر موضوع کوچیک تا مرز سکته کردن می رم، همش میگم خدایا من که حالم دست خودم نیست خودت بهم رحم کن و حافظ نی نی باش

ان شاءالله که همه بچه ها سالم باشن