2777
2789

بچه من ۱۹ماهشه،من قصدم این بود که تابستون پیش رو ازپوشک بگیرمش یافوقش بهار،چندروزی بودکه باجنگ پوشکو تنش نگه میداشتم،بازمیکردو بابدبختی میبستم،امروز ازظهردیگه  فهمیدم وقتی جیش داره درمیاره،ازظهر هروقت جیش داره پوشکشو درمیاره میره روی موکت یاسرامیک جیش میکنه،منم از سرشب کلا بازش گذاشتم ویه لگن اوردم گفتم اینجاجیش کن،هی میره میشینه جیش میکنه یع بارم کثیف کاری کرده،فقط موندم شب باید چیکارکنم،ازیه طرفم امادگی داره واقعایا جوگیرشده

اخه قبلاعاشق خرمابود الان هرکارمیکنم نمیخوره

وبدترش اینکه الان هوا سردشده و کلا خودشو لخت میکنه🤕🤕🤕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی امادگیشو داره خب از پوشک بگیر. شب برای خواب اگه نمیذاره پوشکش کنی بعد خوابیدنش براش ببند و صبح ...

اره الان هرکارمیکنم نمیزاره،یعنی ایرادی نداره شب ازپوشک نگیرم،یه جا شنیدم که بخای بگیریباید یهو بگیری

میتونه جیش و دستشویی رو بگه؟ مثلا جای دیگه هستید بهتون بگه

من نمیدونم که،ازامروز ظهراین روند شروع شده وگرنه من نیتم تابستون بود،برای همین تاپیک زدم بچه اولمه واقعا نمیدونم که

اره الان هرکارمیکنم نمیزاره،یعنی ایرادی نداره شب ازپوشک نگیرم،یه جا شنیدم که بخای بگیریباید یهو بگیر ...

بچه ات شبا خیس میکنه تو پوشکش؟

پسر من تو خواب خودشو خیس نمیکنه ولی تا دلت بخواد تو بیداری .....🤣

یه پلاستیک بزرگ بخر برای زیرش. روی تشکر بذار روشم پارچه بذار اذیت نشه. چند شب بذار ببین بدون پوشک باشه خیس میکنه یا نه

من نمیدونم که،ازامروز ظهراین روند شروع شده وگرنه من نیتم تابستون بود،برای همین تاپیک زدم بچه اولمه و ...

من با اسمارتیز و... براش جایزه تعیین کردم ولی وقتی که میتونست خوب منظورشو متوجه کنه فکر کنم حدود دوسال و چهارماه بود ولی قبل از اونم نمیذاشت پوشک ببندم با هزارو یک ترفند میبستم.توی چند روز هم جدا شد کامل.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...