2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه مدرسه ایی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 22 پست
تروخدا انقد مدیر معلمارو پرتوقع نکنید ک چی بشه این کارا داره حقوقشو مبگیره مدرسه غیردولتی ثبت نام کر ...

خودمم نظرم همینه ولی واقعا بقیه حس ناکافی بودن بهم میدن وقتی از کارایی که برا بچشون میکنن میگن

آخه پسرم درس خوندن دوست نداره میگم شاید باهاش مهربونتر بشن علاقمند بشه

خودمم نظرم همینه ولی واقعا بقیه حس ناکافی بودن بهم میدن وقتی از کارایی که برا بچشون میکنن میگنآخه پس ...

کاری ک خودت فک میکنی‌درسته انجام بده دیگران شاید دوس دارن بچه ی لوس بزرگ کنن یا یه جای دیگ‌کم‌میزارن‌میخوان اینجا جبران کنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا معلم پسرم خودش زنگ زد گفت زنگای هنر بمونه دفتر باهاش ریاضی اضافه کار کنم ضعیفه،منم میگم ...

وظیفه شونه با بچه ها کار کنن.

این و من که معلمم میگم 

این قضیه که اولیا  صبحونه و هدیه میبرن و هم من کلا دوست ندارم 

وظیفه شونه با بچه ها کار کنن.این و من که معلمم میگم این قضیه که اولیا صبحونه و هدیه میبرن و هم من ک ...

احه غیرانتفاعی که پول کمی بهشون میدن واقعا معلم قبلیاش میگفتن پول بده باهاش خصوصی ساعتی۳۰۰ت‌ومن کار کنیم با معلم قبلیاش مقایسه میکنم 

خودمم نظرم همینه ولی واقعا بقیه حس ناکافی بودن بهم میدن وقتی از کارایی که برا بچشون میکنن میگنآخه پس ...

خب ببین 

سعی کن درس و با بازی بهش یاد بدی

انقدر داد و بیداد نکنید که مشق بنویسن

مشق نوشتن و به چند بخش کوچیک تر تقسیم کنید که خسته نشن

گاهی جایزه بدید بهشون اگه چیزی و یاد گرفتن

احه غیرانتفاعی که پول کمی بهشون میدن واقعا معلم قبلیاش میگفتن پول بده باهاش خصوصی ساعتی۳۰۰ت‌ومن کار ...

اصلا من با پولی که میگیرن کار ندارم

اونا باید به وظیفه شون عمل کنن

حالا اگه از حقوق راضی نیستن  خب شغلشون و عوض کنن

خب لابد بچتون بزرگه؟جلسه که سالی دوباره نهایت ۳بار

ن کلاس سومه 

من شاغلم نمیتونم برم هر دیقه 

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622