2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

ال دی یکی از روش های موثر از بارداری هست

چندین روش استفاده داره

بهترین حالت برای بار اول استفاده از اولین روز پریودی هرشب سر یک ساعت مشخص باید قرص خورده بشه

هر بسته حاوی ۲۱عدد قرص هست بعد از پایان بسته اول شروع بسته دوم با فاصله هفت روز شروع میشه 

اگه زمانی به غیر از پریودی بخواین استفاده کنید اول باید اطمینان کامل از عدم حاملگی وجود داشته باشه  و چون به مدت یک هفته زمان میبره اثر قرص تا یک هفته علاوه بر مصرف قرص از کاندوم استفاده کنین

حتما قرص هاا باید سر ساعت مشخصی خورده بشه

و اینکه تهوع استفراغ سردرد و بهم ریختگی پریود ودردناک شدن پستان از عوارض ال دی هست

افرادی که سابقه میگرن و فشارخون دارن از ال دی استفاده نکنن

اگر بخواین ال دی رو به صورت اورژانسی استفاده کنین تا ۱۲۰ساعت از رابطه جنسی حفاظت نشده زمان دارین ابتدا ۴عدد قرص ال دی و ۱۲ساعت بعد ۴عدد قرص ال دی مصرف میشه