2777
2789
عنوان

خواهرم بختش بستس18سالشه تبریزیا هم بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3471 بازدید | 142 پست
منم خودم شهرستانیم ولی اصن دلم نمیخواد الان ازدواج کنم با اینکه تو شهرستانمون پیر دختر محصوب میشم با ...

عزیزم تو موقعیتش نیستی نمیدونی.

انگار برا خانواده شون بد میشه وهمینطور برا خواهرشون که دخترشون مونده خونه. بعدشم از آدم غریبه که نمیشه سر درآورد به هر حال ایشون تو اون محیط وبا اون آدما زندگی میکنن با اون فرهنگبزرگ شدن و واقعا براشون مهمه که زودتر ازدواج کنن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بختش بسته نیست بلکه همای سعادت نشسته روی بختش چارچنگولی ۱۸ سالگی برای ازدواج زوده! خیلی کارها هست که ...

بحث سن سالش نیست میترسم کلا ازدواج نکنه اونقد فکرو خیال میکنما دیوونه میشم

یه صلوات بفرس
نسل شماها کی تموم میشه؟ این دیگه چه فرهنگیه عوض اینکه تشویقش کنبن تا بره راهشو پیدا کنه و موفق شه به ...

عزیزم الان سنش کمه درسته کم سن و سالاش ازدواج کردن ولی میترسم سنش بالاتر بره هیچ وقت ازدواج نکنه کلا این استرسو براش دارم 

یه صلوات بفرس
آقا من 17 سالمه وقتی بابام میره بیرون منتظر می‌شینم که برام خوراکی بخره بیاره 😐🤦🏻‍♀️

اینم ب خدا اینطوریه😂 تو گوشیش بازی تام گربه رو داره منو مامانم استرسو داریم

یه صلوات بفرس
من خودم تو تبریزم خانواده شهرستان همه ازدواج کردن همه همو میشناسن از خواهرم کوچیک تراش ازدواج کرده

میشه بگی کدوم شهر

متاسفانع ما ترکا تو این ی مورد فرهنگمون مونده دهه ی ۴۰😑😑😑من خودم ۱۲ سالگی شوهر کردم و ۲۲ طلاق گرفتم

واقعا اینده ی خواهرتو دارین تباه میکنین

کاربری دست دوتا خواهره😊😊
تورو خدا پروفایلت چیه اخه😱😱😂😂

وای خداااا😂😂😂😂 یادم ننداز من تازه اومده بودم نی نی سایت ی عکسی خواستم بزارم پرفم امتحان کنم اینو گذاشتم حالا از اون موقع نمیتونم عوضش کنم🤣

یه صلوات بفرس
منم شهرستان کوچیک زندگی میکنم همه همو میشناسن از من کوچیکتراشم ازدواج کردن منم ۱۸ سالمه اما معتقدم س ...

این شهرستان با اینکه زود ازدواج میکنن ولی خودشون می‌دونن کارشون اشتباهه و همیشه حسرت اونایی که دیر ازدواج کردن صاحب شغل درست هستن رو میخورن ..

ولی بعضی وقتا زود شوهر میدن اینجا هم سن سالای خواهرمو بچه می‌دونن ولی خب درحالی که کوچیکتراس ازدواج هم کردن چون همه همو میشناسن آزار دهندس وگرنه اگه توانم رو بزارم یکم کمکشون کنم بیان شهر خودم نمیزارم اصلا خواهرم زود ازدواج کنه چون تو شهرستانه استرسو دارم

یه صلوات بفرس
دلم به حال خواهرت میسوزه که خواهری مثل تو داره بجای اینکه تشویقش کنی بچه‌ی 18 ساله درس بخونه بره دان ...

ب خدا اتفاقا می‌خوام یکم از لحاظ مالی بابام رو کمک کنم بیاد تبریز خونه بگیرن از شهرستان دور بشن راحت بشیم خواهرم و بابام تو این فاز نیستن فقط منو مامانم استرس داریم که تو روحیه خواهرم تاثیر گذاشتیم شده افسرده ..

ب قرآن تو شهر خودم بود اگه بحث ازدواجش بود پاش رو میشکوندم 

یه صلوات بفرس
عکس خودمه دیگه 😂😂خواستم بین نی نی سایتی ها که همه خوشگل و زیبا و جذابن من یکی زشت باشم این دنیا به ...

وای تورو میگف فکر کردم منو میگه ی ساعت دارم توضیح میدم که نمیتونم برش دارم 🤣

یه صلوات بفرس
عزیزم تو موقعیتش نیستی نمیدونی.انگار برا خانواده شون بد میشه وهمینطور برا خواهرشون که دخترشون مونده ...

دقیقا الان بچس میگین زوده هزار تا فکر خیال میاد سرم نکنه تا آخر عمر بختش رو ببندن

یه صلوات بفرس
2810