2777
2789
عنوان

خواهرم بختش بستس18سالشه تبریزیا هم بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3471 بازدید | 142 پست
اوم بیین وقتی میرین عروسی یا مراسمی یا یه جایی از شهرتون خوب به خودش برسهاعتماد به نفس داشته باشهخوب ...

والا خودم زیاد اعتقاد ندارم ب دعا ولی خب وقتی همه جا تعریف اینه خواستگاری لغو میشه هر فکری ب ذهنم میاد 

یه صلوات بفرس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت چند سالته و چند سالگی ازدواج کردین..الان یعنی توی شهر همه خواهرت میشناسن؟ فقطم این مجرد مونده ک ...

خودم ۱۶ سال ازدواج کردم الان ۳۳ سالمه..

نه فقط خواهرم نمونده که منظورم اینه خواهرم همه تعریفش رو میکنن همه فک میکنن صد تا خواستگار داره ولی کسی نیومده ما خودمون استرس داریم مسی مطلع نیست

یه صلوات بفرس
حتما متوجه نگرانی شما و مادرت میشه اون دخترفقط بهش بگید اصلا حرف هیچکس براتوون مهم نیستبفرستینش دانش ...

خودم این فکرو دارم بیان اینجا اونجا بمونه ما سطح فکرمون با اون شهر هماهنگ میشه ولی خب بیاد تبریز اصلا نمیزارم از الان ب فکر ازدواج باسه

یه صلوات بفرس

طفلک خواهرت 😞

چرا اینطوری میکنید آخه یعنی چی بختش و بستن 

انشالله عاقبت بخیر بشه آدم خوبی بیاد خاستگاریش مهم نیست کی خاستگار میاد منم ۱۴سالگی یه خاستگار کنع داشتم بیمارستان با لباس عمل منو دیده بود آدرسم و پیدا کرد اومد خونمون با ننش 

ولی من دیرتر ازدواج کردم عجله نکنید 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
دیرش شده ؟😂 بگو بدوئه

دست خودش نیست که فک کنم بختش بستس. که بنظرم تنها راه حل اینه بیاد شهر خودم اینجا دخترای هم سن این لی لی بازی میکنن اینجا بیان نمیزارم حرف ازدواج بزنه چون زوده براش

یه صلوات بفرس
چقدر ترسناکن مردای اونجا!

بابا ول کن 

تبریزیا که اینطور نیستن 

حالا اطرافشم اسکو و مراغه و مرند و .... بخدا همه شون اهل تحصیلات و اکثرا ادم حسابی 

نمیدونم چرا رسم فامیل خودمون رو به کل اون شهر تعمیم میدیم . 

اسی فقط فامیل خودشون زود ازدواج کردن اینا رو چشم و همچشمی موندن 

من ترک نیستم ولی اشنایی نزدیکی دارم باهاشون اصلا این خبرا نیست 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
طفلک خواهرت 😞چرا اینطوری میکنید آخه یعنی چی بختش و بستن انشالله عاقبت بخیر بشه آدم خوبی بیاد خاستگا ...

چی بگم والا برامون ممنون میشم دعا کنین مرسی از نظر قشنگت عزیزم

یه صلوات بفرس
ب خدا اگه شهر خودم بود نمیزاشتم زود ازدواج کنه از الان مسعولیت سنگین ازدواج بچه داری و هزاران مشکل د ...

خب بگو درس بخونه بیاد دانشگاه یه شهر بزرگتر دور شه از اون فضا

2810