2777
2789

اول اینکه بگم  شهرستان مادرم اینا کوچیکه همه زود ازدواج میکنن و لطفاً درمورد اینکه زوده و...  

حرفی نزنین..خیلی نگرانشم یعنی تو کل شهر حرف آینه ها همه تعریفش رو میکنن ولی کسی جلو نمیاد البته بگم حسود تو فامیل خیلی زیاده و اهل جادو جنبل هستن و مطمئنیم بختش رو میبندن؟

چیکار کنیم زود ازدواج کنه بختش رو چطور باز کنیم؟

یه صلوات بفرس

😐 چرا میخواین شوهرش بدین تو۱۸ سال واقعا 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی تو شهرستانتون همه تمایل به بچه دارن؟

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

الان این خیلی دلیل قانع کننده ایه که چون تو شهر کوچیک زندگی میکنه زود ازدواج کنه؟!!!

بنظرم اگه یه درصد به فکر خواهرت بودی دنبال این جور چیزا نبودی کلاااا ۱۸سالشه میتونه کلی از زندگیش لذت ببره میتونه درس بخونه و خیلی چیزای دیگه

بعد فقط بخاطر حرف مردم ....

واقعا نمیدونم چی بگم

الان این خیلی دلیل قانع کننده ایه که چون تو شهر کوچیک زندگی میکنه زود ازدواج کنه؟!!!بنظرم اگه یه درص ...

ب خدا اگه شهر خودم بود نمیزاشتم زود ازدواج کنه از الان مسعولیت سنگین ازدواج بچه داری و هزاران مشکل دیگه رو ب عهده بگیره ولی تو شهرشون همه همه رو میشناسن از این کوچیک تراش ازدواج کردن خودشم افسردگی گرفته 

یه صلوات بفرس
من خودم تو تبریزم خانواده شهرستان همه ازدواج کردن همه همو میشناسن از خواهرم کوچیک تراش ازدواج کرده

چقدر ترسناکن مردای اونجا!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
2810