2777
2789
عنوان

خواهرم بختش بستس18سالشه تبریزیا هم بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3471 بازدید | 142 پست
مردای تبریز و مردای ترک ب شدت فوق‌العاده هستن مخصوصا تبریز ولی خب شهرستان تبریز کوچیکه همه زود ازدوا ...

منم شهرستان کوچیک زندگی میکنم همه همو میشناسن از من کوچیکتراشم ازدواج کردن منم ۱۸ سالمه اما معتقدم سن عقلیم ب ازدواج نمیرسه ولو بخوان ترشیده صدام کنن در حال حاضرم دارم درس میخونم برم دانشگاه اونجا مطمعنا گزینه های بهتر از فامیل در انتظارمه خواهرم هم تو همین شهر ۲۶ سالگی بهترین شوهر رو کرد دوستمم ۱۶ عقد کرد الان ۱۹ سالشه بچه داره افسرده خالصه خلاصه ک به حرف مردم زندگی رو زهر خودتون نکنین

یه صلوات بفرس به نیت قبولیم 🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم به حال خواهرت میسوزه که خواهری مثل تو داره 

بجای اینکه تشویقش کنی بچه‌ی 18 ساله درس بخونه بره دانشگاه یا یه هنر و مهارت یاد بگیره دنبال دعانویسی که زود شوهرش بدی

تو یونیسف تا 18 سال کودک محسوب میشن و از لحاظ. علمی ( چه روحی، چه جسمی) 18 سالگی به بلوغ کامل میرسن‌

تازه 18 سالش شده میگی دیر شده ازدواج نکرده!!!!

ببینین پدرم از لحاظ شخصیتی بین مردم خیلی احترام داره مادرمم همینطور همه دوسشون دارن وضع مالیشون معمو ...

خدارو شکر ، نگران نباش هر کسی یه قسمتی داره ، به زمانبندی خدا شک نکن

تورو خدا پروفایلت چیه اخه😱😱😂😂

عکس خودمه دیگه 😂😂

خواستم بین نی نی سایتی ها که همه خوشگل و زیبا و جذابن من یکی زشت باشم 

این دنیا به آدمهای زشت هم احتیاج داره 😂

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌
اره من درک میکنم که میگی دیر شده چون رسم شهرستانتون به اون صورت یکم دیگه بمونه باید با غریبه ازدواج ...

منم خودم شهرستانیم ولی اصن دلم نمیخواد الان ازدواج کنم با اینکه تو شهرستانمون پیر دختر محصوب میشم با ۱۸ سال اما تفکراتم از یه ازدواج قومی تو شهرستان خفقان اور بزرگ تره بعد هم ازدواج با غریبه چه مشکلی داره ؟ بده دستش باز تر میشه برا انتخاب؟ از همچین قوم و خویشی بیرون میاد؟ بده از دست مشکلات وراثتی حاصل از ازدواج قومی خلاص میشه؟

یه صلوات بفرس به نیت قبولیم 🥺

2810