2777
2789
عنوان

نیازمند کسایی که فارسیشون خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 33 پست

پارسال برا یه دختر خانمی که کاربر ایمجا بود انشاء مینوشتم همش بیست میشد به لطف خدا همش🤲🏻✨

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسیدی قشنگ بود مینویسم حتما

مقدمه: دوران نوجوانی عزیزم!
امروز برایت می نویسم.
نامه ای به تو!
کجا باید بنویسم؟
از کجا آغاز کنم؟
از عذرخواهی؟ از احوال پرسی؟

تنه انشا: نمی دانم در روز قیامت چه جوابی به تو بدهم!
نمی دانم اگر بچه هایم از تو بپرسند چه بگویم!
به من بگو، چه اتفاقی برای کودکی من افتاده است؟
بگویم بهترین روز زندگی من چه شد؟
چرا خنده ام به گریه تبدیل شد؟
چرا زندگی من پر از غم است؟
به من بگو در نوجوانی چه می کردم؟
بگویم تا کجا پای نوجوانی ام ایستادم؟
نوجوانی جان!
آیا من و تو روزهای خوشی را با هم گذراندیم؟

نتیجه گیری: نمی دانم تقصیر من است که بدترین ها رو با تو گذروندم یا تو که بدترین ها را برایم به ارمغان آوردی!
فقط میدانم آنگونه که باید باشی نبود!

دوره دماغ گنده

دوره ترکیب سبیل و رژ صورتی جیغ

دوره کراش زدن های ۲۴ ساعته 

دوره عاشق و فارغ شدن های یهویی

دوره بوی فرند های مخفی🤣

دوره عکس های سممم 

دوره اعصاب سگیییی

ببخشید من انشای دوران مدرسه ام همیشه ۲۰ بود فقط فقط بخاطر اینکه خیلی انشا هام خنده دار بود آنقدر معلم می‌خندید تا اشکش در بیااااد 😁😂💔

روز های که در خلوت جسمم را بغل میکردم و به پنجره خیره میشدم...ابر های تیره را می‌دیدم و آغوشم محکم تر میشد...می‌دانستم در دقایقی دیگر میتوانستم با ابر ها صحبت کنم و پس از هر داستان با یکدیگر اشک بریزیم

یاد معلم ادبیاتم افتادم 

خواهر نامردم یه شعر بهم داد گفت خودم سرودم منم رفتم سرکلاس گفتم خودم سرودم 

نگو شعر اقتباسی بوده 😂یه ارایه ای بود یعتی یه مصراع از یه شعر دیگ برداری بذاری توش

دبیرمم گفت ارایه .... هم داشت 😂

خطاب ب نوجوانی و فارغ از انشات : 

دارم از دستت میدم :) بدون اینکه خوشحالت کنم بدون اینک مراقبت باشم و تو حقت نبود اینهمه سختی ببینی 

منو ببخش 💔🙁

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
بیشتر بدی ولی تهش گفتم میتونه خوب هم باشه و اینا

نوجوانی دوره ی پر چالشی هست هم از لحاظ تحولات جسمانی و روحی و هم از لحاظ شناخت فردی خود و دیگران ، انگار دوره ی ورود از کودکی به جوانی هست ، مثل یک پل که باید اون سمت رو به این سمت وصل کنه و در عین حال سختی های خودش رو داره و شما باید سعی کنی خطای زیاد نکنی و از خطاهایی هم که پیش میاد درس عبرت بکیری تا تکرار نشه . و بیشترین میزان تغییرات هورمونی هم در این دوران اتفاق میفته

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .