2777
2789

باید مثه کسایی که کلی محدودیت دارن تو درس خوندن مثل کتاب و دوره و اینا درس بخونم

همچی فراهمه برام و تیزهوشان درس میخونم ولی چجوری سختکوش و با پشتکار باشم و جوری که از خودم مطمئن باشم

اولین راهشم حذف نی نی سایته

دومیشو انجام دادم تمام سوشال مدیا رو حذف کردم

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
یه شهری سختي نمیکشه برای درس خوندن؟درس خوندنم شهری، روستای شده!!

سوتفاهم شد

من مثل اینکه منظورمو بد رسوندم

هرجایی همه سختی میکشن

من منظورم شدت سختی و سختکوشی بود اونا نسبت به شهری ها واقعا وضعیتشون بدتره

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه شهری سختي نمیکشه برای درس خوندن؟درس خوندنم شهری، روستای شده!!

بله فرق داره

روستا امکانات شهر رو نداره، وقتی امکانات بیشتر باشه درس خوندن هم راحت تره

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
سوتفاهم شدمن مثل اینکه منظورمو بد رسوندمهرجایی همه سختی میکشنمن منظورم شدت سختی و سختکوشی بود اونا ن ...

اها امکانتاشون رو بگو

خب تو میگی امکانت فراهمه برات که

بخون تنبل نباش

مشکل تو تنبلیه

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️
بله فرق دارهروستا امکانات شهر رو نداره، وقتی امکانات بیشتر باشه درس خوندن هم راحت تره

خودمم امکانات رو می‌دونم

از لحاظ توجه به درس خوندن گفتم و بهونه نیاوردن

وگرنه من خودم اصالتا روستایی ام😊

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️
خودمم امکانات رو می‌دونماز لحاظ توجه به درس خوندن گفتم و بهونه نیاوردنوگرنه من خودم اصالتا روستایی ا ...

آها پس اشتباه برداشت کرده بودید❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)