2777
2789
عنوان

با مادرشدهر دعوام شد حساااابی

| مشاهده متن کامل بحث + 2925 بازدید | 89 پست
میترسم گزارش بزنن برام خبلابیاپلاستی (Labiaplasty) نوعی روش جراحی در اندام تناسلی زنان است که با هدف ...

بعداجی کسی اینکارروکنه وقتی حامله بشه طبیعی بخادبچه بیاره تمام فرمش ک میریزه بهم باز😂😂ینی دوباره بایدبره عمل😂

بعداجی کسی اینکارروکنه وقتی حامله بشه طبیعی بخادبچه بیاره تمام فرمش ک میریزه بهم باز😂😂ینی دوباره ب ...

نه دیگه مثل اول نمیشه

گوشت اضافی رو برش میدن دیگه در واقع.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دستت دردنکنه بخدانمیدونستم چیه فکرشومیکنم میبینم خجالت میکشم ی روزبخام اینکارروکنم 😂😂

خجالتش که هیچی 

بنظرم اگر دکتر کارشو خوب بلد نباشه میزنه ناقص میکنه ادمو

ممکنه بیشتر ببره بعد یه قسمت دیگه که برای لذت جنسی هست رو از بین ببره

خجالتش که هیچی بنظرم اگر دکتر کارشو خوب بلد نباشه میزنه ناقص میکنه ادموممکنه بیشتر ببره بعد یه قسمت ...

پس کنسل😂همون بهترک بلدنیستم چقدتوخوبی دخترسوالموچقدخوب جواب دادی مرسی واقعن یه ارامشی داری بنظرم باهرکی حرف بزنی انقدانرژی مثبت داری ک هرکی رومتونی باحرفات قانع کنی من ازجواب دادنت فهمیدم چقدخانم باوقارباشخصیت هستی هرجاهستی تنت سلامت باشه اجی

فضول بود.تماااام

سلام عزیزم حس شیشمی جوابمو میدی گلی؟

چه وایبی ازم میگیری؟ انتخاب رشته کردم قبول میشم یا مردود؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

خیلی بی سیاستی. 🤧

همین. 😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من بعد ۱۲سال بالاخره جواب خواهرشوهرمو که هرجور توهینی دوس داشته بهم کرده رو دادم اینبارم چون واقعا بی تقصیر بودم تونستم جواب بدم کلی انگار یه بار سنگین از دوشم افتادو دلم اروم شد یمدت قطع رابطه کردم که چشم توچشم نشم باز خودش اومد و کاملا خودشو زد به کوچه علی چپ و باهام حرف زد انگار چیزی نشده چون فهمیدن که من مقصر نبودم البته شوهرمم هوامو داره

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

فقط میگید بی سیاست.. بابا ماها ک زود عصبی میشیم دست خودمون نیس😔😔

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

هم مادر شوهرت فضوله و هم‌ شوهرت وابسته و دهن لق!!

یعنی شوهرت معلومه عرضه نداره حرف تو دلش نگه داره.

واسه همینم مادر شوهرت به خودش اجازه میده فضولی و دخالت کنه چون پسرش با رفتارش این اجازه رو داده.

خودتم متاسفانه نتونستی در برابر اصرار مادرشوهرت دووم بیاری.چرا توضیح میدی سریع حرفو عوض کن اینجور موقعها یا خواب سر بالا بده.

ولی ای کاش با رفتار و روش بهتری و با صبر و حوصله رفتار میکردی.با رفتار تندی که داشتی به هر کس بگی متاسفانه تو مقصر شناخته میشی و رفتار بد اوشون دیده نمیشه.

فعلا چه لزومی داره باهاش چشم تو چشم بشی‌

مدتی از هم فاصله بگیرید.

والله من و همسرم خونه خریدیم نه خانواده خودم می‌دونن و نه خانواده همسرم.چطوری نمی‌تونید مسایل زندگیتون رومخفی نگه دارید؟!

2810