2777
2789

خانوما من چندساله جلوگیری نداشتم و باردار هم نشدم، تنبلی دارم و پی سی او

پریودم نامنظم بوده به شدت تو شش ماه اخیر

الانم عقب انداختم،باید یک هفته پیش پریود میشدم، هر از گاااهی در طول روز یا شب درد شدید وحشتناک دارم، با ترشحات معمولی

و به شدت، نوک سینه متورم شده، خیلی ازار دهندست اولین باره انقد حساس شده

اینا ممکنه علائم تخمک گذاری یا پریودی باشه؟ 

شنیدم کسایی باردار هستن خیلی حالشون بد میشه، من دردم هی قطع و وصلی داره

مثلا الان خوب خوبم، چند دقیقه پیش درد شدید داشتم

حرصم میاد بی بی چک بخرم، چندساله منفیه همش😶

بگید از علائمتون لطفااااااا

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠
آزمایش بده خیال خودت راحت کن

عزیزم ممکنه؟ مگه علائم بارداری شدید تر از اینا نیس؟ 

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به شخصه با درد زیر شکم فهمیدم باردارم

دردش چطوری بود پیوسته بود یا قطع و وصل میشد

بیشتر چه تایمی درد داشتیـ

ترشحم داشتی

یه کوچولو سینم سفت شده بود ،کمرم یه مقدار درد میکرد

سینه از همون اول بزرگ میشه یا تغییری نمیکنه

من مثل خودتم 

Pcos یاهمون تنبلی دارم دوره هامم ۳۵ یا۳۸ روزاس

ولی نمیدونم چرا سینه هام سفت شده از اواسط سیکل وتا الان که نزدیک موعدمه هنوز همون طور گاهی هم زیر دل وشکم درد میگیره .ولی پرسیدم داخل یک تاپیک همه گفتن حامله نیستی علائم پیش از پریوده وعلائم بارداری شدید تره😢

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
من مثل خودتم Pcos یاهمون تنبلی دارم دوره هامم ۳۵ یا۳۸ روزاسولی نمیدونم چرا سینه هام سفت شده از اواسط ...

منم همینو میگم تاجایی شنیدم شدیده

منم همیشه پریودای وحشتناکیو میگذرونم ولی ظاهرش ب پریود نمیخوره، خفیف تره، گاهی وقت قطع میشه دردش، الان سینم چند روزه یه لحظه اروم نشده مدام درد داره و حساسه

من مثل خودتم Pcos یاهمون تنبلی دارم دوره هامم ۳۵ یا۳۸ روزاسولی نمیدونم چرا سینه هام سفت شده از اواسط ...

منم دقیقا۳۵یا۳۸هستم

اگه باردار بودی بگو بهم

دردش چطوری بود پیوسته بود یا قطع و وصل میشدبیشتر چه تایمی درد داشتیـترشحم داشتی

من همیشه ترشح دارم.. پس علائم حسابش نکردم..دردم گاهی شدید میشد نمی‌تونستم راه برم گاهی هم قابل تحمل بودتوی ماشین میشستم میمررردم..بعد از شیش روز بی بی چک مثبت شد با دوتا خط پرررنگ..بتا بالا و سونو نرمال..اما قسمت نشد بغلش کنیم.انشاللا خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطاکنه.

منتظر نی نی ام❤️