2777
2789

اموزش انلاین زبان انگلیسی😍‌

کلاس ها خصوصی است 

ازپایه تا پیش رفته برای تمامی سنین

اموزش هم برای ارتقا سطح انجام میشه

هم 

✔️گرامرو هم مکالمه کارمیشه

✔️کلاسا تایمش ۵۰دقیقس

کلاسا انلاین هس درتلگرام و گوگل میت

✔️ کلاس براتون گزاشته میشه اموزش رو میبینید

و بعد هزینه هرجلسه رو پایان همون جلسه پرداخت میکنید👌‌👌‌

پس خیالتون راحت راحت باشه❤️

چون واقعا هدفمون یادگیری شماس😊‌❤️

☑️برای اطلاعات بیش تر میتونید به ایدیمون در تلگرام پیام بدین

moh_dsee@

سلام من معلم زبان انگلیسی هستم،ماکلاس های انلاین انگلیسی داریم ، کانال انگلیسی ما در تلگرام با بیش از۴۰۰۰زبان اموز 👇🏻teaching_english_vip@

یه سوال کلی از زبان ازتون دارم 

من چندین ساله آموزشگاه میرم همیشه هم خیلی میخونم ولی سوالای امتحان همیشه جورین که انگار اینارو نخوندم میشه یه راهنمایی کنین

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال کلی از زبان ازتون دارم من چندین ساله آموزشگاه میرم همیشه هم خیلی میخونم ولی سوالای امتحان هم ...

خب اگر به غیر تو بقیه هم بلد نیستنش پس حتما سوالاشون استاندارد نیس

وگرنع سوالات فاینال باید ی سامری از چیزای ک تدریس شده باشع

سلام من معلم زبان انگلیسی هستم،ماکلاس های انلاین انگلیسی داریم ، کانال انگلیسی ما در تلگرام با بیش از۴۰۰۰زبان اموز 👇🏻teaching_english_vip@
عزیزم شما ایلتس دارید؟حضوری هم تدریس میکنید؟

نه عزیزم ایلس نداریم 

ولی خب ۵ساله تدریس انلاین داریم 

و کلاسامون فقط انلاین هس خصوصی

خدایش😂💔 چون همکلاسیام از من بدترن همشون

ممنون از لطفت که جواب دادی🙏🏻❤️❤️❤️ امیدوارم همیشه موفق بشی

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
خدایش😂💔 چون همکلاسیام از من بدترن همشونممنون از لطفت که جواب دادی🙏🏻❤️❤️❤️ امیدوارم همیشه موفق بش ...

قوربونت برم