2777
2789

خوبه

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پایینیو یه مدل دیگش پارسال از دیــجی کالا گرفتم158خیلی گرم و خوبه

اره عزیزم من از دیجیکالا سفارش دادم

جدی خوبه؟ 

همه نظراتش مثبت بود و تعریف داده بودن

سایزش استانداره یا نه؟ 

پسرم 5 سالشه اول سایز 4-6 سفارش دادم بعد ترسیدم کوتا و تنگ باشه سایز 6-8 رو سفارش دادم

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 
خب دیگه به احتمال زیاد خوبه گس بخر من میگم پایینی رو بگیر خیلی نازه

به پسر بچه 5ساله میخوره اینجور لباس های جینگول پینگول؟ 😂😂😂😂

من پایینیو یه مدل دیگش پارسال از دیــجی کالا گرفتم158خیلی گرم و خوبه

عشقم جواب کامنتمو میدی؟ 

اره عزیزم من از دیجیکالا سفارش دادمجدی خوبه؟ همه نظراتش مثبت بود و تعریف داده بودنسایزش استانداره یا ...

ما واسه پسر 6ساله سایز 8تا ده سفارش دادیم یکم بزرگ بود ولی کوچیکترش خیلی کوچیک میشد همون خوب بود ولی خب احتمالش هست اوردن یکم بهش گشاد باشه سخت نگیر 

و اینکه چاپ روش یکم تیره است مثل عکسش نیست ولی خوبه مثلا روی لباساش کنه بره بیرون 

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

ما واسه پسر 6ساله سایز 8تا ده سفارش دادیم یکم بزرگ بود ولی کوچیکترش خیلی کوچیک میشد همون خوب بود ولی ...

آخه شاید نو موندن برای سال دیگم در حد دم دستی پوشید 

بخاطر همین بزرگ برداشتم 

من دونه ای 270 خریدم🥲🥲

ما واسه پسر 6ساله سایز 8تا ده سفارش دادیم یکم بزرگ بود ولی کوچیکترش خیلی کوچیک میشد همون خوب بود ولی ...

از شانسم همه اونایی ک آف خورده بودن 1100 یا 99 بودن همشون فقط سایز 4-6 بودن

آخه شاید نو موندن برای سال دیگم در حد دم دستی پوشید بخاطر همین بزرگ برداشتم من دونه ای 270 خریدم🥲🥲

آره ما الان امسالم حتی واسش بزرگه ولی میپوشه 

من پارسال یادمه شهریور بود توی تخفیف ها خریدم اونموقع قیمت اصلیش250بود

از شانسم همه اونایی ک آف خورده بودن 1100 یا 99 بودن همشون فقط سایز 4-6 بودن

4تا 6 من یه طوسی رنگ یبار گرفتم اندازه همون بچه 4ساله اس بزرگتر باشه اندازش نمیشه

آره ما الان امسالم حتی واسش بزرگه ولی میپوشه من پارسال یادمه شهریور بود توی تخفیف ها خریدم اونموقع ق ...

الان گرون کردن

اخه اندازشو گفته بودن رفتم هودی پارسال پسرمو اندازه کردم دیدم قدش دو سانت از هودی پارسالشم کوتاه تره

ولی سایز 6-8 سه سانت بلند تر بود