2777
2789
عنوان

سرلاک نستله غیر استاندارد است

200 بازدید | 5 پست

♦️ *مدیرکل استاندارد قزوین: سرلاک نستله استاندارد نیست*

🔹براساس بازرسی‌های صورت‌گرفته توسط بازرسان اداره‌کل استاندارد مشاهده شد که فرآوردهٔ غذایی کمکی شیرخواران و کودکان بر پایه‌ غلات با علامت تجاری «سرلاک» محصول شرکت نستلهٔ ایران، بدون استاندارد است و علامت استاندارد را جعل کرده است.

#غیر_استاندارد

(https://www.khabarfoori.com/)

اینو بخونید نمیدونم راسته یا نه ولی مامان های عزیزی که سرلاک استفاده میکنید حواس تون باشه

یعنی از داروخانه می‌خریم غیر بهداشتی هست

غیربهداشتی و غیر استاندارد لزوما یه معنی ندارند

ممکنه دلیل غیر استاندارد بودنش نداشتن حداقل های مورد نیاز جهت تامین هدف غذایی اون فراورده باشه

ولی کسی که آرم استاندارد رو جعل می کنه دیگه به بهداشتی بودنش هم نمیشه اعتماد کرد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من کارشناس روابط عمومی استاندارد قزوین هستم در خصوص این خبر باید به شما عرض کنم که این محصول مشمول استاندارد اجباری نیست یعنی شرکت می تونه این محصول را بدون نشان استاندارد تولید و به بازار بده - این خبر فقط جعل علامت را اعلام کرده یعنی قبل از اینکه شرکت علامت استاندارد دریافت کنه (البته استاندارد تشویقی) از این علامت روی محصولش استفاده کرده  و ربطی به کیفیت نداره نگران نباشید 

غیربهداشتی و غیر استاندارد لزوما یه معنی ندارندممکنه دلیل غیر استاندارد بودنش نداشتن حداقل های مورد ...

سلام بله درست میفرمایید ولی نگران کیفیت نباشید این فقط یک کار نامنطبق با قانون را انجام داده

در اینجا یک روش برای اینکه مطمئن شوید علامت استاندارد درج شده روی محصولات ولقعی است یا جعل شده می نویسم
کد ده رقمی درج شده در زیر علامت استاندارد را به سر شماره 10001517 ارسال کنید و براتون یک پیامک حاوی اطلاعات محصول ارسال میشه اگر مغایرت داشت در هر شهری که تشریف دارید می تونید به اداره استاندارد همون شهر موضوع را اطلاع دهید در سامانه مردم دار ثبت کنید

این کد باید در داخل کابین آسانسورها نیز وجود داشته باشد دقت کنید