2777
2789

همیشه تصورم از زن زایمانی اینکه بوی شیر میده موهاش دیر به دیر شونه میزنه و اینکه کلا وقت تو آینه نگاه کردن هم نداره

اایا این بلا سر آدم میاد؟ 

تا چند ماهگی نی نی میشه بخودت بیا؟

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

بستگی داره به خودت من خیلی رو بچه حساس بودم دقیقه ای ازش غافل نمیشدم و وقت زیادی برای به خود رسیدن نداشتم ولی خواهرم بچشو می‌گذاشت پیش مادرم یا مادرشوهر و همیشه مرتب و شیک و آراسته بود..

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شونه کردن و لباس عوض کردن که وقت زیادی نمیگیره که بخوای هپلی بمونی

من تا ۳ماه وقت نمیکردم غذا درست کنم همش از بیرون یا سیب زمینی تخم مرغ میخوردیم . بعد ۳ماه که کولیک و بی خوابیش درست شد دیگه برگشتم به قبل زایمان 

ولی سر دخترم چون دیگه پسرمم بود بیشتر به خونه و اشپزی میرسیدم یعنی شاید انگشت شمار تو ۳ماه از بیرون غذا گرفته باشم 

بچه اول سخته ولی دومی دیگه راحت تره برات

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

این حالتا که گفتی خواهرم داشت همه رو چون بچش کولیک شدیددد داشت و منم کمکش بودم ارزو داشتیم شب دو ساعت بخوابیم روانیمون کرد تا شیش ماهگی ،ولی اگه بچه کولیک نباشه به همه کارات میرسی ب خودتم میرسی من بچه هام اذیت نمیکردن تا شیش ماهگی پسرم روزی یدونه عروسک روسی درست میکردم با جزئیات زیاد ،دراین حد وقتم ازاد بود