2777
2789

بچه ها کافه ساعدی نیا با دوستم رفتیم عاشقش شدم 

حالا می خوام دوباره برم ولی کسی نمیاد روم‌ نمیشه تنهایی برم چقدر اونجا همه با کلاسن‌🥲🥲

چند وقت پیش رفتم خیلی لباسام‌ معمولی بود در حد داغون بودم 

کفشامم‌ خیلی کهنه‌ بود وای اونقدر‌ خجالت کشیدم  حالا می خوام خودم تنهایی‌ برم ولی روم نمیشه 

زشت نیست تنها برم کافه ؟ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

چه جوری خودم سرگرم کنم 

میخوام حداقل یک ساعت اینا بشینم اخه جایی رو ندارم برم همه اش تو خونه ام کلافه میشم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چی میگی شماا؟؟؟

همه ارزوشونه تنها برن کافه خیلی حال میده تنهایی برو اینطوره که کسی کاری به لباس و استایل بقیه نداره هر کی یه جور استایلی داره دیگه

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
نهبرو حالشو ببر، چیکار به بقیه داری.

خیلی دوس دارم برم ولی اونقدرررر‌ خجالتی ام که نگم 

با چی خودم سر گرم کنم اونجا که یک ساعت اینا بشینم 

حالا هزار تا کافه خوب هست... چرا اونجا؟ نه ویوو خوبی داره نه چیزی

عاشق اونجا ام خوبه که 

بری اونجا چه فایده ای برات داره . پول رو پول کافه بزار بده برا خودت چیز میز بخر کفش لباس یه مدت بپوش 

اونجا واسه پولدار هاس که چندین دست لباس و کفش مارک دارن و زندگیشون تامین هست و اینا واسشون پول خورده 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
میخوای اینسری شیک بپوشی

اصلا نمی‌دونم چی بپوشم وای خیلی لباسام‌ داغونه‌ خیلی 

موهامم‌ همین طور 😔😂 

نمی‌دونم چرا اونقدر موهام وزه‌

2810