2777
2789
عنوان

اکسم خیلی حساس بود رو خیانت و دروغ

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 27 پست
در حدی که لیقاتت بوده رفتار کرده باهاتخیلی رفتارهای خراب داری اصلاح کن خودتو جوگیر هم هستی خیلی

رفتار خراب چیه این چه واژه ای به کار میبرین ؟؟؟؟

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
و منی که همه ی زندگیمو ول کرده بودم به خواست خودش. تمایل خودم گاهی روزی ۱۴ ، ۱۵ ساعت باهاش چت میکرد ...

من مثل تو ام میترسم ترک بشم

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا احساس کمبود توجه داشتی.. میخواستی همه حواسا جمع بتو باشه مخصوصا کسی که روی رفتارات حساس بود. ...

فک نمیکردم هیچوقت بره 

الان که نگاه میکنم اصلا نمیفهمم چرا برعکس خودم نمایش دادم 

پشیمونم

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
من مثل تو ام میترسم ترک بشم

متاسفم😔

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
فک نمیکردم هیچوقت بره الان که نگاه میکنم اصلا نمیفهمم چرا برعکس خودم نمایش دادم پشیمونم

بله اتفاقا ادما تایه جایی پیمانه صبر دارن تمام بشه همه چیو ول میکنن تا برن... اینم تحملش تمام شده بود.. ولی خوبه پشیمونی بخاطر آینده ات روی رفتارات کار کن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ی کرم درونه و کنجکاوی درسته

نه مثل استارتر 

مثل اون خانمی که گفت ساعت ها کاراشو ول میکنه برای دوست پسرش وقت میزاره 

من روز تولدمم با اون حرف میزدم 

حتی کامنت مرد هم لایک نمیکنم 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
کاریه شما کردی عزیزمبا کسی در رابطه باشی با پسرا دیگه حرف زدن از دخترای خراب بر میاد

حرفی ندارم بترس از قضاوت کردن کسی که نمیشناسیش

نمی‌ترسم عزیزم چون میدونم واقعیته

نبخشیدم سرت بیاد تا یادبگیری به کسی که نمیشناسیش 

چرت نگی 

من از هفت جد و آبادت پاک ترم فقط دنبال توجهش بودم اگه مثل امثال تو بودم پشت سرش هزار غلط میکردم  این حرفت تاوان داره 

میدی 

اون روز یادت بیاد منو 

نمی‌ترسم عزیزم چون میدونم واقعیته

تاپیکاتم خوندم حق میدم بهت همچین شخصیت و ذهنیتی داشته باشی