2777
2789
مشاور ک نیستم ولی خیلی مشاور رفتم😅

من پوستم ب شدن چربه جوری که صب ها بیدار میشم انگار روغن زدم منافذ و جوش و جاجوش هم دارم روتین پوستی و سرم عالی باشه واقعا تاثیرداشته باشه برای روشن شدن و شفافی پوستم محصول میخام میشه معرفی کنین هر کرمی نمیسازه حتی نرم کننده میزنم جوش درمیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از هرکسی مشاوره نگیر 

چون اکثرا اینجا میان یه سری محصولات نتورکی یا فیک چینی معرفی میکنن و آخرش هم میگن بیا از خودم بخر 

شما پوستت چربه ژل شستشوی پوست چرب بگیر 

من خودم پوستم چربه ویتالیر میزنم راضیم حالا شما یکمی تحقیق کن ببین چه ژلی خوبه ویتالیر رنگ سبزش برا پوست چربه

سمت برند نیتروژینا هم نرو چون مناسب نیست و در گذر زمان به سد دفاعی پوستت آسیب میزنه

آبرسان من سیمپل مدل لایت میزنم راضیم سبکه از آبرسان نواکنه هم راضی بودم (ایرانیه)

برا منافذ سرم نیاسینامید استفاده کن حالا بیین چه برندی خوبه

خودم اوردینری زدم 

از هرکسی مشاوره نگیر چون اکثرا اینجا میان یه سری محصولات نتورکی یا فیک چینی معرفی میکنن و آخرش هم می ...

چشم
شوینده صورت انوا  ۷۵۰
سرم نیاسینامید ۶۳۵
ضدافتاب اون ۳۸۶
روغن پاک کننده منافذ ۷۹۹

ابرسان هم کوزارکس بخر ۸۵۰

چشمشوینده صورت انوا ۷۵۰سرم نیاسینامید ۶۳۵ضدافتاب اون ۳۸۶روغن پاک کننده منافذ ۷۹۹ابرسان هم کوزارکس ب ...

ببین تعریف کوزارکس و زیاد شنیدم حالا اینایی که بهت معرفی شده بعضی هاشون کمی گرونه نمی‌دونم از نظر مالی چطوری هستی 

من خودم دوست دارم کوزارکس رو امتحان کنم

من این ضد آفتاب رو امتحان نکردم ولی خودم از لافارر اس پی اف سی فوق العاده راضیم سبک زود جذبه عالی

سرم نیاسینامید رو که برندش رو نگفته 

تعریف برایت مکس هم شنیدم ولی خوب بسته به ایرانی بودنش کمی گرون تره 

ببین تعریف کوزارکس و زیاد شنیدم حالا اینایی که بهت معرفی شده بعضی هاشون کمی گرونه نمی‌دونم از نظر ما ...

پولش مهم نیست فقط خوب باشه الان اینارو بنظرت بگیرم خوبه؟

من پوستم ب شدن چربه جوری که صب ها بیدار میشم انگار روغن زدم منافذ و جوش و جاجوش هم دارم روتین پوستی ...

منم صورتم چرب ومستعد جوشه

چربیش رو با شوینده سیمپل رفع میکنم

وبرای جوشام متوجه شدم از گرمیجاته طبع بدنم‌گرمه بخاط گرمی ک میخورم جوش میزنه

اونم کنترل کردم

وبرای جای جوشام از سرم ویتامین سی تراست استفاده میکنم

درکنارش ابرسان مخصوص پوستم از برند سیمپل هم میزنم

هر محصولی که استفاده کردم جوش زدم ولی با اینا اوکی بودم

شماهم باید ببینی چی به پوستت میسازه

من الان کلی صابون ومواد کرمی ازانواع برندا دارم که استفاده کردم دیدم نمیسازه به پوستم گذاشتم کنار

فیشیال هم خیلی کمک میکنه برای بستن منافذ