2777
2789
عنوان

از ظرف شستن بیزارم یه چیزی بگید مجبور بشم بلندشم ظرفامو بشورم

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 56 پست
خدایی خیلی کمکه تو مهمونیبر عکس شما من دوروبرم هرکی داره خیلی راضیه و ب بقیه هم میگه بخر

من و مامانم تو یه ساختمون هستیم

مهمون که برامون بیاد از هردو تا ظرفشویی در حد تراکتور کار می‌کشیم 😁😁

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی هر چند سال باید عوض شه؟نمیدونستم مرسی ک گفتی

استیل که هیچی

توری هم هروقت پاره شد😁

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
2805
ینی آشغالشو بر نمیدارین؟؟؟من آشغالاشو تمیز میکنم

چرا همون اولم نوشتم آشغال های بزرگ رو برمیدارم اصلا آبکشی یا دستمال کشیدن نه، مثلا چندتا دونه برنج باشه یا مثلا یکی دوتا لپه دیگه سخت نمیگیرم 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

اگه ظرفاتون زیاد نیست تند تند بشور ظرف زیاد جمع نشه من ماشین ظرفشویی دارم ولی قابلمه ها و ماهیتابه ها رو مجبورم با دست بشورم لیوان ها هم نمی دونم چرا بعضی وقتها تو ماشین میذارم بو میگیرن اونا رو هم گاهی با دست میشورم 

منکه دست راستم ظرفشوییه خدا عمر با عزت بهش بده دستت که راه بیوفته سریع اب میزنی میزاری توماشین چند بارم استفاده کنی جاشون رو حفظ میشی جاگیر کردشم چون مرتب چیدی سریعتر جاگیر میشن در اخر یه مقدار ولی ظرف میمونه که خودت بشوری قابلمه ماهیتابه و کفگیر چوبی یا ظ

اره دقیقا بخدا راست گفته من ماشین دارم خیلی خیلی کم تو مهمونی های شلوغ استفاده میکنم ظرف که زیاده با ...

اتفاقا عادت کنی هیچی بهتر از ظرفشویی نیست دیگه لیوانا بوی بد نمیگیرن و ظرفا با اب داغ که شسته میشن بهداشتی ترن