2777
2789
عنوان

مامانایی که دختراتون بلوغ زودرس داشتن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 46 پست
نه درشته

توی بچه های درشت  یه کم شانس بلوغ زودرس بیشتره متاسفانه.پیگیر باش اما نترس

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئنی؟

دختر من ۷ سال ۱۰ ماهش بود متوجه موی کرکی تو زیربغلش شدم

تا از متخصص غدد وقت بگیرم ۴ ماه گذشت

و دوتا موی زاید تو زهارشم دراومد

عکس مچ دست انداختم سه سال بیشتر بود

یعنی ۱۱ سال بود سن استخوانی

ازمایش هورمونی هم داد که خیالش راحت بشه بلوغ نیست

الان تحت نظره ۹/۵ سالشه و موهای زیربغل و بیکینی خیلی زیاد شده

شروع بلوغ از رشد سینه حساب میشه

ولی یه ازمایش هورمون دادم مخصوص موهای زایدش هنوز جوابش اماده نشده

دکتر کودکان بردی یا متخصص غدد کودکان؟ چون فقط غدد کودکان تخصص داره تو این زمینه

فوق تخصص غدد کودکان الان دوساله و نیمه تحت نظره

اما با درد گرفتن سینه هاش خیلی ترسیدم، باز چکاپ کامل داد شامل آزمایش و سونو و عکس رادیولوژی همه چی نرمال بود

، قرار بود این ماه ببرم شیراز که دیگه خیالم راحت بشه که متاسفانه جورنشد

.
دختر من ۷ سال ۱۰ ماهش بود متوجه موی کرکی تو زیربغلش شدمتا از متخصص غدد وقت بگیرم ۴ ماه گذشتو دوتا مو ...

ببخشید سوال می پرسم. تحت نظره یعنی دارو هم مصرف می کنه؟

دختر منم از 5سالگی موهای زیر بغلش شروع به رشد کردبعد از یک سال موهای قسمت شرمگاهیشالان هم که هفت سال ...

۷/۵ سالشه سینه ش درد میکنه یعنی بلوغ زودرس

بلوغ زودرس زیر ۸ سال حساب میشه

چطور براش امپول پیشگیری تجویز نکردن عجیبه

دختر من کلاس چهارمه سینه سمت راستش سفت شده و‌ی کوچولو ریز تغییر کرده باید ببرم دکتر غدد به نظرتون؟

تپله؟

یادمه ما پنجم که بودیم سینه هامون شروع به درد گرفتن و رشد کرد. ولی الان بعضی دخترا به خصوص تپلا زودتر سینشون رشد میکنه

2810