2777
2789
عنوان

بارداری در عقد و سقط

251 بازدید | 21 پست

سلام. من و نامزدم هردو در حال تحصیل هستیم. رابطه داشتیم پریودیم عقب افتاده. نمیدونم باردار هستم یا نه. چون مایع نرفته ولی پریودی عقب افتاده شک دارم...

اگه بچه باشه بدبخت میشم

شرایطش مهیا نیست اصلا

حرف مردم هم که دیگه بهتر میدونین...

بنظرتون چیکار کنم؟

عروسی هم حداقل یه سال بعد هست که درسمون  بشه. البته حداقل یک سال شاید بیشتر...

چه کنم؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشا الله ک نیستی 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

بیبی چک بگیر عزیزم ببین مثبته یا نه...باردار نیستی ب نظرم...ولی اگه بودی هم زیر نظر یه متخصص میتونی سقط کنی، وقتی شرایط نباشه...بهترین راه همینه..اون بچه هم گناه داره الکی بیاد تو این دنیا 

اکه گروه خونی خودت منفی و شوهرت مثبت یا برعکس اون منفی تو مثبت حتما قبل سقط امپول روگام بزنی وگرنه دیگه بچه دار نمیشی از شوهرت  بعد در آینده بدنت اسپرم و فکر میکنه ویروسه میکشه باعث عدم بارداری میشه 

ایشالا نیستی ولی اگه بودی مطمئن شو بعدشم میتونی باردار بشی خیلیا هستن اگه سقط کنن دیگه بچه دار نمیشن

با من باشه که دوست دارم بمونه، البته اگه باشه. ولی حرف مردم و از طرفی شرایط جور درنمیاد...

بیبی چک بگیر عزیزم ببین مثبته یا نه...باردار نیستی ب نظرم...ولی اگه بودی هم زیر نظر یه متخصص میتونی ...

آخه میگن به بیبی چک اعتماد نکنید کاذبه بعضا و...  منفی بده بعدا باردار بشم چی؟

مگه تو هم هستی؟

میگم ی وقت باردار باشم 

اما خدانکنه 

من تبلی تخمدان دارم 

شایدم عقب افتادن پریودم از اون باشه 

من ۲۸ روز شده عقب انداختم🙂😂

دارو خوردم حالا ببینم پریود میشم یا نه 

بیبی چک بگیر عزیزم ببین مثبته یا نه...باردار نیستی ب نظرم...ولی اگه بودی هم زیر نظر یه متخصص میتونی ...

طبیعیه پریودی عقب بیوفته؟ ۲۲ روزه میشدم الان ۳۰ روزه نشدم؟