2777
2789
عنوان

برا قهر و طلاق گرفتن اومدم خونه بابام ولی مدام دعوائه اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 54 پست
وای خانوادت چقد خانواده من چ خوب ک توان اجاره یه خونه رو داریحالا بری تو اون خونه عزیز میشی دوباره

ن عزیزم دو روز چند  تکه طلا دارو ندارم بود فروختم ی سوییت کوچولو اجاره کردم کرایشم ندارم فقط رهنش من میدم بقیش باید خانوادم بدن بمن چ

منو بدبخت کردن برا ازدواجم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خدا کمکت کنهبهت تبریک میگم که ذلت رو به جون نخریدی تحمل نکردی مطوئن باش بهترین ها در انتظارته� ...

هنوز اول راهم 

قراره کلی با بچه هام ک میگیره ازم

و طلاقم ک طلاقم نمیده ولی خودش زن خواهد گرفت

کلی زجرم بده

ببین کاریش نمیشه کرد اول باید برای خودت ارزش قایل بشی و به اون مرتیکه هرزه فکر نکنی . دوم سر کار برو حتما اینقدر پیشرفت کن که اون عوضی چشمش درآد . ایشالا هزار درد و مرض بگیرند خودشون و اونایی که باهاشون رابطه دارند . 

اسی بچه هات کجان ؟ دوتاشون پیش خودت هستند ؟

فعلاً دوتاشون پیش خودمن ولی  گفته حتماً حتماً میاد می‌برهشون  بزرگه ۸ سالشه و تو این ۸ سال کنار مادرم بزرگ شده چون خونه ما مدام پر از جنگ و دعوا بود به خاطر همین اون پیش مادرم بزرگ شد از وقتی که شیر می‌خورد پیش مادرم بزرگ شد و کلاً به مامانم عادت داده و از دیدن باباش وحشت داره چون خونه ما همیشه جنگ و دعوا بود

اونم گفته هردوتاشو میگیرم زجربکشین

هنوز اول راهم قراره کلی با بچه هام ک میگیره ازمو طلاقم ک طلاقم نمیده ولی خودش زن خواهد گرفتکلی زجرم ...

عزیزم مهریه چی 

بدون اجازه تو هیچ حکمی  دادگاه نمیده 

باید اول تورو طلاق بده بعد بتونه صیغه کنه

پس ذاتشون کثیفه خودتو نجات دادی تو دلت پشیمون نباش

فقط این مسئله که طلاق من یک طرفه هست و من دارم اقدام می‌کنم و اون اصلاً دلش به رحم نیومد و اینکه اون میره زن می‌گیره ولی من نمی‌تونم هیچ کار دیگه‌ای انجام بدم

و بچه هامم میگیره

و علنا همه چیمو ازدست میدم

شنود مدرک نمیشه برا فسادش و عدم امنیت بچه ها ؟

ن شنیدم درکنار مدارک دیگه ک قوی تر بشه دلایلم

ولی خب اونم دارم ازش

من فیلم خودارًاییشم دارم هررررزوز توخونه درصورتیکه من زنش بودم و محتاج توجه اون

عزیزم مهریه چی بدون اجازه تو هیچ حکمی دادگاه نمیده باید اول تورو طلاق بده بعد بتونه صیغه کنه

عدم تمکین داره  همین الانش حکم ازدواج مجدد داره

صیغه ک پنهانیه سهله

زن ج...ک فراوون