2777
2789
عنوان

دیگه نا ندارم برای زندگی

82 بازدید | 3 پست

دانشجوی بهترین رشته م قیافمم خوبه قدم یکم کوتاهه و لاغرم قدم ۱۵۸ ایناس نمیدونم چرا نمیدونم پسری که با هم قرار مدار ازدواج گذاشته بودم و همهههه چیزمون با هم اکی بود و قرار بود پنج شیش ماه دیگه ازدواج کنیم یه دفعه ای زنگ زد و یه عالمههه گریههه که من لیاقت تو رو ندارم تو خیلی پاک و معصومی ولی ما قد و هیکلمون به هم نمیخوره موقع ر ا بط به مشکل‌میخوریم گفت ببخشید ولی من با تو ارضا نمیشم دلم خونه خوووون همش حرفاش صداش جاهایی که رفتیم جلو چشمامه چیکار کنممم چیکار 

هیچوقت نمیبخشمش

ببخشید ولی این حرفی که ایشون زدن به نظرم درست نیست

قد ملاک رابطه خوب نمیتونه باشه

به نظرم بهانه آورد

شما الان باید خوشحال باشی که این ادم رو قبل از ورود به زندگیت شناختی

یه جورایی معجزه شد که خودشو بهت نشون بده

اصلا ناراحت نباش توکلت بخدا باشه خدا کسی رو که لیاقتت رو داره نصیبت میکنه صبور باش

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
ببخشید ولی این حرفی که ایشون زدن به نظرم درست نیستقد ملاک رابطه خوب نمیتونه باشهبه نظرم بهانه آوردشم ...

بخدا من ادم بدی نیستم نمیدونم چرا خدا با دلم این کارو میکنه همه چیمون با هم اکی بود هییییچ مشکلی نداشتیم یکدفعه ای اینو بهم گفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا من ادم بدی نیستم نمیدونم چرا خدا با دلم این کارو میکنه همه چیمون با هم اکی بود هییییچ مشکلی ندا ...

خدا میدونی باهات چیکار کرد؟ بزرگترین لطف رو بهت کرد نشون دادن شخصیت کسی که ارزش با تو بودن رو نداره قبل از اینکه وارد زندگی مشترک بشید

این چیزی که خدا به شما داد به خیلیا که الان در مرحله طلاق هستن نداده

پس این مدلی به قضیه نگاه کن

فکرم نکن قدت کوتاهه 158 اصلا جزو کوتاه قد ها به حساب نمیاد اعتماد بنفس داشته باش و مشکل رو از خودت نبین

مشکل از طرف مقابلت بوده

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس