2777
2789
عنوان

هکرا دیونم کردن کمک😵‍💫

232 بازدید | 11 پست

هر روز دو سه تا شماره مجازی زنگ میزنه بهم 

باور نمیکنید شاید ۴۰۰ ۵۰۰ شماره بلاک کردم 

چرا ولم نمیکنن

الان چند ساله هر روز دو سه تا بهم زنگ میزنه 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ایرانسلی؟

به جفتش دوتا خط دارم 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
سلام عزیزم . هکر که نیستن . تازگیا قندشکن نصب کردی

از یه جایی وی پی آن میخرم 

ولی قبل اونم بودن اینا چندین ساله

یکی بمبر زده روت

یعنی چی

سلام عزیزم . هکر که نیستن . تازگیا قندشکن نصب کردی

والا بابام یه گوشی ساده داره ولی به اونم راس ساعت 2317 با کد کشورهای مختلف زنگ میزنن

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

من ایرانسل دارم از شماره خارج بهم زنگ میزدن خیلی بعد وقتی فهمیدم هیچ چاره ای نداره یه مدت اون خطم رو خاموش کردم وصدای زنگش رو بیصدا گذاشتم که اگر زنگ زدن اذیت نشم برای همراه اولم اینطور نیست فقط ایرانسل زنگ میزدن